Dertig dagen cadeaus bij 30-jarig jubileum Hotel The Grand

Dertig dagen cadeaus bij 30-jarig jubileum Hotel The Grand

Het Amsterdamse hotel The Grand viert zijn 30-jarig jubileum. Naast een feest voor genodigden, kunnen er dertig dagen cadeaus gewonnen worden, zoals een overnachting, diner of massage.

Het jubileum van Hotel The Grand is iets waarbij het vijfsterrenhotel 'met zo veel mogelijk mensen' stil wil blijven staan.

Daarom kan iedereen in de maand september meedoen aan verschillende winacties. Middels een online rad van fortuin worden elke dag prijzen zoals een overnachting in het hotel, een diner bij Bridges of een massage in de Sofitel SPA verloot.

Art de vivre Jubileumfeest Hotel The Grand

Emmy Stoel, general manager van Hotel The Grand, over het jubileum: 'Sofitel Legend The Grand Amsterdam is het beste te omschrijven als chic, passievol, luxe en historisch.

Ons hotel is op kunstzinnige wijze vermengd met het Franse art de vivre, waar moderne reizigers zich kunnen laten verwennen en samen met ons het leven vieren. We kijken ernaar uit om deze filosofie te blijven delen en gasten ook de komende 30 jaar kennis te laten maken met onze luxe ervaringen.'