Sofitel Legend The Grand Amsterdam opent The Grand Beach

Sofitel Legend The Grand Amsterdam opent The Grand Beach

Sofitel Legend The Grand Amsterdam opent de tweede editie van 'The Grand Beach'. Het luxehotel tovert de historische binnenplaats om tot een zandstrand van ruim 380m2, inclusief buitenbar, Big Green Egg-barbecues en verschillende zitjes en cabanas.

Deze terras-editie van The Grand Amsterdam staat in het teken van de ontspannen, tropische sfeer van de Caraïben met een exotisch decor. Gedurende de zomer zijn er verschillende evenementen zoals cinema nights, BBQ Sundays en rum tastings.

The Grand aan het strand

Met het initiatief van The Grand Beach wil The Grand wederom het (strand)vakantiegevoel naar hartje Amsterdam brengen. De editie vorig jaar - geïnspireerd op de Franse Côte d'Azur - was volgens het luxehotel een groot succes, en daarom besloot het weer een stadsstrand te openen in een nieuw culinair thema.

Sofitel Legend The Grand Amsterdam

De gerechten op de menukaart zijn geïnspireerd op de Caribische keuken - bekend om de barbecue en verse visgerechten in combinatie met kruidige marinades en chutneys - en bevat gerechten als zeebaars, gegrilde octopus en frisse salades met gamba's en tropisch fruit als mango. Daarnaast zijn ook de klassieke delicatessen als oesters op de kaart te vinden. De bar serveert o.a. tropische cocktails op basis van rum zoals Frozen Piña Colada, Classic of Strawberry Mojito en Dark 'n Stormy.

Alle zitgelegenheden hebben volgens The Grand 'voldoende afstand van elkaar en de hoogste standaarden op het gebied van hygiëne en reiniging worden nageleefd volgens het ALLSAFE-programma van Accor ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM.'

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.