Kwalitaria Leusden geopend als familiebedrijf

Kwalitaria Leusden geopend als familiebedrijf

Sinds Kwalitaria Leusden Zuid eind vorige maand de deuren opende, heeft ondernemer Subash Mainali (27) al veel buurtbewoners mogen voorzien van hun burgers, maaltijden en friet specials.

Het is een echte familiezaak, want ook zijn vrouw en ouders staan in de cafetaria.

Het was voor Subash snel duidelijk dat hij het Kwalitaria-avontuur samen met zijn familie wilde aangaan. 'We hebben eerder samen een sushitent gerund, dus ik ben ervan overtuigd dat we dit ook samen tot een succes maken.'

Na maki’s en sashimi, werkt hij nu met oer-Hollandse burgers, friet en snacks. Dat is best een omschakeling, maar het bevalt goed. 'Het zijn producten van goede kwaliteit, waarbij ook aandacht is voor duurzaamheid. Bovendien is er veel variatie in het assortiment. Zo bieden we ook diverse belegde broodjes en maaltijdsalades aan.

De kracht van Kwalitaria Leusden is volgens Subash een combinatie van goede kwaliteit en een vriendelijk team van medewerkers, waardoor iedereen zich altijd welkom voelt. In de gloednieuwe zaak kunnen gasten alle dagen van de week komen eten, maar ook afhalen is mogelijk. 'En binnenkort starten we met bezorgen in Leusden', laat de ondernemer weten.

Gratis friet tijdens openingsactie

De officiële opening van Kwalitaria Leusden Zuid wordt op zaterdag 24 september groots gevierd met een gratis friet-uurtje.