Herman Hell investeert in nieuw restaurant

Herman Hell investeert in nieuw restaurant
Herman Hell

Horecaondernemer Herman Hell investeert in een nieuw restaurant. 12 januari opent Soirée de deuren aan de Hoofdstraat 73 in Velp.

Ooit gebouwd als onderkomen voor een barones. Daarna een boekhandel, museum en uiteindelijk een ruige garage. Maar het historisch pand in Velp heeft nu een nieuwe bestemming gevonden: restaurant Soirée.

Roaring twenties

De zaak is getransformeerd tot restaurant met gerechten met Franse invloeden. 'Ervaar de flamboyante roaring twenties dankzij het uitgesproken interieur. Toegankelijk, maar wel met een hoge mate van kwaliteit', zo schrijft het team van Soirée.

Op 12 januari opent het restaurant voor het eerst haar deuren voor genodigden.

Vier eigenaren

Achter dit horecaconcept zit naast horecaondernemer Herman Hell nog een investeerder. Kok Tom Pfeijffer en maître Maxime Oldenboom staan als eigenaar op papier en worden het gezicht in het restaurant.

Herman Hell is eigenaar van Hell's Kitchen Horeca Groep. Daaronder vallen de zaken Sijf, NRC, Zalmhuis, Het Wapen, Het Hart, Café van Zanten, Wester Paviljoen, Loos, Sugo en Ayla.