Volledige inventaris cocktailbar in online veiling na faillissement

Volledige inventaris cocktailbar in online veiling na faillissement

Wegens faillissement heeft restaurant en cocktailbar Van de Leur in Den Haag definitief de deuren gesloten. Om deze reden wordt de volledige inboedel van het restaurant en de bar online geveild bij Troostwijk Auctions.

Onder meer drie Big Green Egg barbecues van Kamado, de complete bar met industriële kasten, diverse horeca- en keukenapparatuur en een 5 meter lange stamtafel liggen op dit moment onder de virtuele hamer. De veiling sluit op dinsdag 17 januari 2023 om 19.00 uur.

Cocktailbar Van de Leur

Midden in het oude centrum van Den Haag ligt restaurant en cocktailbar Van de Leur. Tot voor kort was dit het restaurant waar het maken van cocktails en het koken met vuur samenkwamen. De reden van het faillissement is niet bekend. Op social media wordt enkel gemeld dat het restaurant gesloten is.

Wegens het faillissement blijven de deuren van restaurant en cocktailbar Van de Leur definitief gesloten. De complete inventaris wordt geveild via het online platform van Troostwijk Auctions.

Kavels veiling

De 341 kavels van deze veiling zijn ontzettend divers: onder meer drie Big Green Egg barbecues, een Unox cheftop combisteamer, een Hobart Premax vaatwasmachine, een Kobayashi cocktailstation, een La Marzocco espressomachine, chesterfield fauteuils, een Van Moof S3 fiets, industriële hanglampen, een Liebherr Vinothek wijnklimaatkast, een barmeubel met achterwand, barkrukken en een 5 meter lange stamtafel.

Naast de losse kavels zijn er ook tien combinatiekavels, onder andere voor de industriële kasten, de Big Green Egg’s en de bar.

Over de veiling

De online veiling van de volledige inboedel van restaurant en cocktailbar Van de Leur in Den Haag sluit op dinsdag 17 januari 2023 om 19.00 uur.

De kavels bekijken voor het uitbrengen van een bod? Dat kan tijdens de kijkdag op vrijdag 13 januari 2023. Adres: Prinsestraat 5a, 2513 CA in Den Haag.

Bekijk hier de online veiling.