Nomineer De Parel van de Terras Top 100 2023

Nomineer De Parel van  de Terras Top 100 2023
Parel Marlijn Drost van de Terras Top 100 2021

Heb jij een medewerker die zich het afgelopen jaar onderscheiden heeft, een pluim óf een steuntje verdient? Nomineer deze dan voor de Parel van de Terras Top 100 2023.

De Parel van de Terras Top 100 is een individuele prijs waar werkgevers hun werknemers voor kunnen nomineren. Doe jij mee aan de Terras Top 100 en heb jij iemand in je zaak die deze prijs verdient? Nomineer hem of haar dan door een motivatie te sturen naar terrastop100@vmnmedia.nl.

Parel van de Terras Top 100

Bij elke editie van de Terras Top 100 roept Misset Horeca deelnemers op hun parel te nomineren. Wie heeft zich het afgelopen jaar onderscheiden? Wie is al jaren 'onmisbaar' en/of wie verdient een pluim of juist een steuntje in de rug.

Elke ondernemer die meedoet aan de Terras Top 100 kan zijn of haar parel nomineren. Doe dit door een zo uitgebreid mogelijke motivatie te mailen naar terrastop100@vmnmedia.nl.

De redactie van Misset Horeca zal alle inzendingen beoordelen en de beste/leukste/mooiste/origineelste uitkiezen. De Parel zelf weet dit uiteraard niet en hij of zij zal verrast worden op de uitreiking, maandag 26 mei bij De Veranda in Amsterdam.