Selva Restaurant biedt 'reis door Amazone- regenwoud'

Selva Restaurant biedt 'reis door Amazone- regenwoud'

Op de 24e verdieping van het designhotel nhow Amsterdam RAI is Selva geopend.

Selva Restaurant is een ode aan het regenwoud en vormt een creatieve samensmelting van Minor Hotels en Younique Concepts. Younique Concepts wil duurzame en innovatieve hospitality concepten ontwikkelen die inspelen op de huidige trends en toekomstige behoeften.

De ruimte van 700 vierkante meter biedt plaats aan 137 dinerende gasten en heeft 45 zitplaatsen in de cocktailbar. Na het binnenstappen bij Selva Restaurant worden gasten getrakteerd op een beeldend spektakel, ontworpen door het designbureau El Equipo Creativo. Met een interieur geïnspireerd door de tinten, texturen en patronen van het Amazone-regenwoud, weerspiegelt het restaurant de organische vormen van de Amazone-rivieren en creëert het een levendige en weelderige atmosfeer waarin gasten zich volledig kunnen onderdompelen in de smaken die Latijns-Amerika te bieden heeft.

Latijns-Amerika op de kaart

Op de kaart staan karakteristieke gerechten uit Mexico, Peru en Brazilië. De keuken van Selva Restaurant staat onder leiding van Head Chef Roberto Torres. Op dezelfde verdieping is ook cocktailbar Sonora gevestigd. Elke cocktail die hier wordt geserveerd, is geïnspireerd op de oude verhalen en legendes van Latijns-Amerika. Ze worden bereid door bar manager Rudi en head bartender Laurynas.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.