Corendon opent op Schiphol tweede Marriott Tribute hotel dit jaar

Corendon opent op Schiphol tweede Marriott Tribute hotel dit jaar

Corendon Hotels & Resorts opent Corendon Amsterdam Schiphol Airport, een Tribute Portfolio Hotel. Hiervoor is het Plaza-gebouw op het Corendon Village Complex omgebouwd. Dit is het tweede hotel met het Marriott-merk Tribute Portfolio dat Corendon dit jaar opent.

Met 207 kamers, 11 goed uitgeruste vergaderzalen, een spa, fitnessruimte, nostalgische bioscoop en een skybar met adembenemend uitzicht over Schiphol en Haarlemmermeer is Corendon Amsterdam Schiphol Airport, een Tribute Portfolio Hotel het grootste hotel van het merk in de Benelux. 

Het restaurant Mondi in de Skybar biedt een Caribisch concept met dagelijkse entertainment variërend van piano tot saxofoon. Daarnaast beschikt het hotel over een All You Can Eat restaurantconcept. In de lobbybar kunnen gasten terecht voor Starbucks-koffie.

Evgeny Vreijling, General Manager Corendon Amsterdam Schiphol Airport: ‘Het hotel dient als een toegangspoort tot Nederland, onder andere vanwege de nabijheid van Schiphol. Het is ideaal voor reizigers die vroeg vanaf de luchthaven moeten vertrekken of laat arriveren. Ze kunnen eenvoudig de luchthaven bereiken met onze shuttlebus. Bovendien is het hotel gedecoreerd met prachtige schilderijen en kunstvoorwerpen die eer betuigen aan de meesters van Nederland. Zowel het interieurontwerp als de kunstwerken dragen hieraan bij.’ 

Tweede Tribute Portfolio Hotel  

Corendon Amsterdam Schiphol Airport, een Tribute Portfolio Hotel, is het tweede Corendon-hotel dat dit jaar toetreedt tot het Tribute Portfolio, na het Corendon Amsterdam New-West Marriott Tribute Portfolio Hotel. Eerder voegde The College Hotel (ook van Corendon) zich bij de Autograph Collection.

De (her)opening van het hotel op Corendon Village completeert de deal die Corendon in 2022 met Marriott sloot. Deze deal omvatte de opening van bovengenoemde drie hotels.

Over Corendon Hotels & Resorts

Corendon Hotels & Resorts bestaat uit een breed portfolio van luxe accommodaties in Nederland, Turkije en Curaçao, waaronder:

  • Corendon Amsterdam Nieuw-West, a Tribute Portfolio – Nederland
  • Corendon Amsterdam Schiphol Airport, a Tribute Portfolio – Nederland (onderdeel van Corendon Village bij Schiphol)
  • Corendon Village Hotel Apartments – Nederland
  • Corendon Village Urban Hotel – Nederland
  • The College Hotel Amsterdam, Autograph Collection – Nederland
  • Corendon Playa Kemer – Turkije
  • Grand Park Lara – Turkije
  • The Rif Curaçao All-Inclusive Resort
  • Livingstone Jan Thiel Resort – Curaçao
  • Mangrove Beach Curaçao All-Inclusive Resort

Corendon Hotels & Resorts is verbonden met Corendon Airlines en Corendon Touroperator. Het bedrijf staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit, royale gastvrijheid, concurrerende prijzen en no-nonsense karakter.

Over Tribute Portfolio

Tribute Portfolio, onderdeel van het wereldwijde portfolio van 31 hotelmerken van Marriott Bonvoy, heeft inmiddels ruim 85 locaties wereldwijd, waaronder nu vijf in Nederland. Naast Corendon Amsterdam Schiphol Airport en Corendon Amsterdam New-West, behoren ook Apollo Hotel Amsterdem, The Den in Den Bosch en The Slaak in Rotterdam tot de Tribute Portfolio.