Restaurantketen 't Zusje opent 36e vestiging in Zutphen

Restaurantketen 't Zusje opent 36e vestiging in Zutphen

Restaurantketen 't Zusje breidt uit met de opening van haar 36e restaurant in De Bronsbergen bij Zutphen.

De komst van ’t Zusje is een aanvulling op de wellness en fitness die De Bronsbergen momenteel al herbergt. Met ligging aan het Bronsbergenmeer kunnen gasten van ‘t Zusje zowel in het restaurant als op het terras aan het water terecht. ’t Zusje zal na de verbouwing in het voorjaar van 2024 haar deuren in Zutphen openen.

Met de opening van deze nieuwe vestiging komt het totaal aantal restaurants van ’t Zusje op 36 te staan. Bij tapasrestaurant ’t Zusje kunnen gasten proeven van 70 verschillende gerechtjes waar ze de hele avond over mogen doen.

Daarnaast is er het ‘Heerlijke rondjes van ’t Zusje’-concept. Met een speciale rondjes-prijs bepalen gasten zelf hoe uitgebreid ze gaat genieten. 'Mensen verrassen en verwennen: dat is wat we het liefste doen', aldus ’t Zusje.

Restaurant ’t Zusje

t Zusje kent haar oorsprong in het Brabantse Uden. Bij Brasserie de Baron, kwam eigenaar Peter Smits op het idee. 'Ik wilde weer écht contact met de mensen en ervoor zorgen dat onze gasten ook écht contact met elkaar hadden. Dus niet even vlug wat eten en weer gaan. Gezellig samenzijn, oprechte aandacht voor elkaar en dat de hele avond, dat was het idee. We besloten onze gerechtjes in kleinere porties aan te bieden. Zo konden onze gasten meerdere dingen proeven en proberen én brachten ze automatisch meer tijd met elkaar door.'