Minor Hotels introduceert Avani Museum Quarter in Amsterdam

Minor Hotels introduceert Avani Museum Quarter in Amsterdam

Minor Hotels, een wereldwijde hospitality groep met meer dan 540 hotels in 56 landen, introduceert Avani Hotels & Resorts in Nederland in het tweede kwartaal van dit jaar. Het 163 kamers tellende Avani Museum Quarter Amsterdam biedt een mix van Nederlandse kunst en geschiedenis voor zakenreizigers en vakantiegangers.

Avani Museum Quarter Amsterdam is centraal gelegen in het culturele centrum van Amsterdam, vlakbij bezienswaardigheden als het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum. Het ontwerp van het hotel is geïnspireerd op het Stedelijk Museum en combineert avant-gardistische esthetiek met rationalistische architectuur.

Zeven verdiepingen

De moderne kamers en suites van het hotel, sommige met ramen van vloer tot plafond, zijn verdeeld over zeven verdiepingen. Ze zijn compleet ingericht met stijlvolle meubels en allemaal uitgerust met de nieuwste snufjes. Dineren op de kamer en toegang tor de fitnessruimte is 24 uur per dag, zeven dagen per week mogelijk. In de open lobby lounge bevindt zich The Pantry, het grab-and-go concept van Avani.

'De komst van Avani Museum Quarter Amsterdam vormt een belangrijke mijlpaal voor Minor Hotels en versterkt ons streven om wereldwijd uitzonderlijke ervaringen te bieden aan onze gasten. Met deze opening kunnen gasten van Avani zich onderdompelen in het kunstzinnige design van onze nieuwste parel in Nederland', aldus Dillip Rajakarier, group ceo van Minor International en ceo van Minor Hotels.

De aanstaande lancering van Avani Museum Quarter Amsterdam volgt op de recente uitbreiding van het merk in Europa. Met een sterke aanwezigheid in Azië, het Midden-Oosten en Afrika ten zuiden van de Sahara, gaat Avani door met het plannen van uitbreidingen naar nieuwe bestemmingen in 2024 om zo het aantal hotels meer dan te verdubbelen tot bijna 100 in 2026.

Avani Hotels & Resorts

Avani Hotels & Resorts, onderdeel van Minor Hotels, werd in 2011 gelanceerd en is ontworpen voor de millennial reiziger die stijl, waarde en comfort hoog in het vaandel heeft staan. Het merk is een vrolijk en eigentijds hotelconcept dat de perfecte balans biedt, met een focus op goede nachtrust, speciaal ontworpen sociale ruimtes, lokaal geïnspireerde maaltijden en vriendelijke service. Avani verwelkomt gasten in meer dan 35 hotels in Azië, Australië, de Indische Oceaan, het Midden-Oosten, Afrika en Europa, met spannende toekomstige hotels in de pijplijn.

Bekijk deze collectie

Horecabedrijf starten

Een eigen horecabedrijf starten is een droom voor veel mensen. Maar om die droom te realiseren moet je goed nadenken over de te voeren bedrijfsvoering, wet- en regelgeving waar je mee te maken krijgt, verzekeringen en nog veel meer. Deze collectie helpt je daarmee op weg.