Heropening Madam Restaurant & Skybar in A'Dam toren: 'Compleet nieuwe ervaring'

Heropening Madam Restaurant & Skybar in A'Dam toren: 'Compleet nieuwe ervaring'

Madam Restaurant & Skybar op de 20ste verdieping van de A'DAM Toren krijgt een eigen persoonlijkheid en biedt met de transformatie een vernieuwde ervaring aan haar gasten. De Amsterdamse hotspot heropent de deuren op 20 april.

Na een verbouwing en herpositionering is Madam  Restaurant & Skybar op zaterdag 20 april weer klaar om gasten te verwelkomen met een compleet vernieuwde ervaring. Zowel de look-and-feel als de identiteit van het restaurant en de bar zijn getransformeerd; ‘elegant maar toch een beetje ondeugend’.

Bij Madam draait het allemaal om shared dining. De menukaart is geïnspireerd door de Aziatische keuken. Denk aan gerechten als een zalm roll met verse nori en een vleugje pittige wasabi, zachte miso aubergine verfijnd met verse bieslook en knapperige amandelschilfers en buikspek, 24 uur gepekeld en langzaam gegaard met een krokant gekarameliseerd jasje, geserveerd met gochujang, kimchi en kaffir lime.

Avondvullend programma

Madam biedt een avondvullend programma. Naast het restaurant vind je de skybar waar DJ’s muziek zullen draaien voor een gevulde dansvloer, met uitzicht over de hele stad. ‘Madam krijgt haar eigen identiteit in de A’DAM Toren en dit is terug te zien in de kleinste details, van de muziekprogrammering tot aan de personeelskleding, wijnglazen, verlichting en meer. Door regelmatig zelf buiten de deur te dineren heb ik veel inspiratie opgedaan voor het nieuwe concept van Madam en ben ik ervan overtuigd dat het restaurant en de bar zowel de Nederlandse als internationale gasten zal aanspreken. Zoals onze slogan luidt: Nothing brings people together like good food and great music’, aldus Khalil Larosi, Manager bij Madam Restaurant & Skybar

Bekijk deze collectie

Conceptontwikkeling

Bij het starten, restylen of renoveren van een horecabedrijf heb je vaak wel een idee hoe het uiteindelijk moet worden. Maar hoe begin je? Hoe ontwikkel je een succesvol concept en waar moet je op letten bij de inrichting? In deze collectie tips en inspiratie voor ondernemers. Ook delen horecaondernemers hun ervaringen.