Brothers Horeca Groep opent vestiging van Grand Café LIVING-concept

Brothers Horeca Groep opent vestiging van Grand Café LIVING-concept

Feest op het Utrecht Science Park. Daar wordt de hele week de opening gevierd van Grand Café LIVING. Deze tweede vestiging van de Brothers Horeca Groep moet een 'campus-huiskamer' worden om te ontmoeten, te studeren, te vergaderen, te eten en te vieren.

Iedereen die weleens op de Uithof – zoals het Science Park vroeger heette – is geweest, kent ongetwijfeld Grand Café The Basket. De zaak waar studenten binnen wat konden eten of drinken terwijl er op het dak een potje basketbal gespeeld kon worden. The Basket sloot 6 april haar deuren.

Housewarming

Met Grand Café LIVING staat een opvolger dus al klaar. Aan de Weg tot de Wetenschap wordt de hele week – van 15 tot en met 19 april – een housewarming gehouden voor iedereen die het LIVING-concept de ‘campushuiskamer’ wil ontdekken.   

Een DJ draait elke dag van 16 tot 19 uur loungemuziek. Het all-day menu bestaat uit ontbijt, gezonde bowls en brasserieklassiekers. De kaart heeft als gemeenschappelijke deler dat er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van duurzame, gezonde en verse ingrediënten. ‘Op een campus is brain food immers heel belangrijk’, meldt Brothers Horeca Groep.

Familiebedrijf

Op de VU campus in Amsterdam zit al een LIVING van de Bunnikse broers Marco en Rob Peek, oprichters van het ooit zo fameuze uitgaanscentrum Brothers in Bunnik. Het familiebedrijf heeft inmiddels meerdere zaken, ook buiten de regio Utrecht.

De 2e locatie van LIVING is eigendom van Utrecht University en is gebouwd met duurzame en energiezuinige materialen. ‘De royale ramen bieden een overvloed aan natuurlijk licht en de grote open ruimte voelt als thuiskomen door de gezellige zithoeken en de vele weelderige planten, die de lucht zuiveren en de geest verfrissen’, aldus Brothers Horeca Groep.

LIVING is geopend van  9:00 tot 21:30 uur en in het weekend op aanvraag.

Bekijk deze collectie

Horecabedrijf starten

Een eigen horecabedrijf starten is een droom voor veel mensen. Maar om die droom te realiseren moet je goed nadenken over de te voeren bedrijfsvoering, wet- en regelgeving waar je mee te maken krijgt, verzekeringen en nog veel meer. Deze collectie helpt je daarmee op weg.