Terras Top 100 2024 nr. 87: Brasserie Thuys, Sint Michielsgestel

Terras Top 100 2024 nr. 87: Brasserie Thuys, Sint Michielsgestel

Brasserie Thuys heeft met haar uitnodigende terras een plek verdiend in de Terras Top 100. Ondanks de wegwerkzaamheden in de straat, weet het terras een aangename sfeer te behouden.

Bij aankomst valt op dat de gastvrouw in gesprek is met andere gasten, wat haar betrokkenheid toont. Zodra zij klaar is met haar gesprek, biedt ze oprechte en vriendelijke service. Haar attentheid blijkt wanneer zij spontaan water aanbiedt voor een hooikoortstablet, wat zeer gewaardeerd wordt.

Het personeel is netjes gekleed en herkenbaar, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling. Helaas was er een klein incident waarbij koffie naar de verkeerde tafel werd gebracht, wat onnodig omslachtig werd opgelost. Al met al biedt Brasserie Thuys een positieve ervaring dankzij de vriendelijke gastvrouw en de gezellige sfeer.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.