Terras Top 100 2024 nr. 84: PuuRR aan de Dobbe, Zoetermeer

Terras Top 100 2024 nr. 84: PuuRR aan de Dobbe, Zoetermeer

Bij aankomst op het terras van PuuRR aan de Dobbe valt direct de levendige sfeer op, versterkt door een hartelijke begroeting en een vrolijke ambiance.

Het terras ademt een zekere frisheid uit, mede door het goed verzorgde personeel in uniforme bedrijfskleding, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling. De menukaart is mooi vormgegeven met een origineel vloerpatroon, wat een leuke toevoeging is aan de totale ervaring.

De service is attent, waarbij de medewerkers snel schakelen en met enthousiasme te werk gaan. Er is ruimte voor verbetering in de consistentie van service, zoals het gebruik van dienbladen bij het uitserveren. Een punt van aandacht is de afhandeling bij het afrekenen, waar een neutrale vraag over extra kosten op een ongemakkelijke manier werd behandeld. Dit laat zien dat er nog ruimte is voor verbetering in gastgerichtheid en communicatie.

Al met al biedt PuuRR een mix van sterke punten en ontwikkelpunten, waarbij de unieke sfeer en de potentie van het terras duidelijk naar voren komen in de beoordeling.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.