Terras Top 100 2024 nr. 44: Restaurant Het Badpaviljoen, Domburg

Terras Top 100 2024 nr. 44: Restaurant Het Badpaviljoen, Domburg

Het Badpaviljoen in Domburg bevindt zich op een fantastische locatie aan het strand, wat een grote aantrekkingskracht heeft op zowel toeristen als vaste gasten. De medewerkers zijn vriendelijk en attent, met een professionele aanpak bij het verwelkomen, opnemen van bestellingen en uitserveren. De interactie tussen personeel en gasten verloopt soepel en er heerst een gemoedelijke sfeer op het terras.

De kwaliteit van de gerechten is daarnaast uitstekend; met goed op smaak gebrachte en mooi gepresenteerde gerechten. Wanneer gasten vertrekken, wordt de tafel direct afgeruimd en schoongemaakt, inclusief het snel opruimen van gemorste drankjes. Tijdens het verblijf wordt de tafel niet ónnodig afgeruimd, en dat getuigt van efficiënt en attent gastheerschap. 

Het restaurant geniet duidelijk van een trouwe klantenkring, wat wijst op een sterke betrokkenheid en passie voor het vak. Kortom, een plek waar gastvrijheid en kwaliteit samenkomen voor een uitstekende ervaring aan de Zeeuwse kust. 

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.