Terras Top 100 2024 nr. 43: ByWillem, Huissen

Terras Top 100 2024 nr. 43: ByWillem, Huissen

ByWillem in het Gelderse Huissen heeft een prachtige locatie aan het water, en het terras past daar goed bij.

Het terras is opgedeeld in twee delen: een deel op het gras met rotan meubels en een ander deel met stoelen en parasols. Hoewel niet alle stoelen stabiel staan op het gras, is de uitstraling van de locatie eigenlijk heel positief. De bediening is goed georganiseerd en houdt alles nauwlettend in de gaten, wat bijdraagt aan een soepele service-ervaring. 

ByWillem biedt ook loungegedeeltes en er is zelfs een terras op een boot. Verschillende loopbruggen leiden naar de speeltuin en het terras, wat het geheel erg doordacht maakt. De bediening straalt vriendelijkheid uit en werkt professioneel samen, wat de algehele sfeer ten goede komt. 

Als we dan toch een tip mogen geven? Soms kan er iets efficiënter worden gewerkt op het terras, bijvoorbeeld door taken te combineren zoals het opnemen en serveren van bestellingen. Maar ByWillem staat als debutant geheel terecht in de Terras Top 100. Een supermooie prestatie! 

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.