Terras Top 100 2024 nr. 39: Spring Café Brasserie, Amsterdam

Terras Top 100 2024 nr. 39: Spring Café Brasserie, Amsterdam

Een oase van rust in de hoofdstad, dat vinden we bij Spring Café Brasserie. Onthaasten kan hier, mede door het personeel. Er is tijd voor een praatje tussen bediening en gasten, en dat zorgt voor een ontspannen ambiance.

Een van de hoogtepunten van ons jurybezoek is het flesje kraanwater dat zonder te vragen wordt geserveerd, een kleine maar gewaardeerde attentie. De medewerkers zijn vriendelijk, verzorgd en netjes gekleed, met een klassieke touch waarbij het logo op de bedrijfskleding subtiel aanwezig is.  

De gerechten zijn bovendien van uitstekende kwaliteit. De oesters zijn vers en perfect bereid, begeleid door champagne in prachtige brede glazen. De vitello tonnato is heerlijk mals, en de foie gras wordt geserveerd met een uitzonderlijk lekker broodje. Het delen van gerechten is een plezierige ervaring, waarbij de chef zelfs een heerlijke jus over het kipgerecht serveert.  

De gastvrouw neemt voornamelijk de bestellingen op en doet dit met geduld en vriendelijkheid, zelfs als gasten hun keuze nog niet direct weten. Er wordt aandacht besteed aan bijverkoop en upselling, wat op een prettige manier wordt gedaan. In Amsterdam is dat niet overal vanzelfsprekend.  

Spring Café Brasserie mag trots zijn op hun team. De medewerkers leveren uitstekende service en zorgen ervoor dat gasten zich in de watten gelegd voelen.  

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.