Terras Top 100 2024 nr. 30: De Postkamer, Heerde

Terras Top 100 2024 nr. 30: De Postkamer, Heerde

En nóg een nieuwkomer in de top-30! Het terras van De Postkamer van Heerde springt in het oog vanwege de volledige overkapping en deverwarming met infraroodunits. Het glazen windscherm beschermt bovendien tegen de wind, waardoor je zelfs bij lagere temperaturen aangenaam kunt zitten.

Wat opvalt is de constante aanwezigheid van een medewerkster op het terras, gekleed in een professioneel jack met het logo. Dit draagt bij aan een gevoel van professionaliteit en servicegerichtheid. De vraag die volgt bij de bestelling van een Spa Rood, of citroen gewenst is, getuigt van oplettendheid. 

Andere positieve punten zijn onder meer het originele menu met een verhaal, de attentie om een pen aan te bieden voor het oplossen van een puzzel, en de mogelijkheid om het menu mee te nemen. De lunchgerechten worden daarnaast mooi gepresenteerd op fraai servies. 

Het terras is kortom een plek waar gastvrijheid en aandacht voor detail samenkomen, met een uitnodigende ambiance voor zowel mensen als hun viervoeters. De ruim opgezette tafels en stoelen met kussens voorzien van het logo doen de rest. 

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.