Terras Top 100 2024 nr. 8: Restaurant Clemens, Oss

Terras Top 100 2024 nr. 8: Restaurant Clemens, Oss

Restaurant Clemens biedt een uitnodigende plek aan de bosrand. De ligging en verzorgde uitstraling zorgen ervoor dat voorbijgangers graag stoppen. De ontvangst door het vriendelijke personeel is zeer hartelijk en zorgt direct voor een positieve indruk.

Ondanks minder gunstige weersomstandigheden op de dag van het bezoek door de vakjury, creëren de terrasverwarmers een aangename sfeer. De medewerkers zijn attent, maken graag een praatje en zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt. De service is snel en efficiënt, met drankjes die vlot worden geserveerd. Regelmatig wordt nagevraagd of er nog iets gewenst is.

‘De Osse Bol, geserveerd met mes en vork, is een smakelijke keuze die met zorg wordt gepresenteerd’, constateert een tevreden jurylid. Het terras is netjes en tafels worden snel opgeruimd zodra gasten vertrekken.

Een klein verbeterpunt zou zijn om beter voorbereid te zijn op winderige dagen, bijvoorbeeld met meer beschutting. Restaurant Clemens heeft laten zien hoe een terras zelfs bij minder weer een uitstekende ervaring kan bieden, en het vriendelijke team maakt elk bezoek de moeite waard.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.