Terras Top 100 2024 nr. 6: Huis ten Bosch Chaam, Chaam

Terras Top 100 2024 nr. 6: Huis ten Bosch Chaam, Chaam

Alsof het terras uit een sprookjesboek is geslopen. Dit rookvrije pannenkoekenrestaurant, gerund door Michiel en Samantha de Jager, heeft een charmante rotan look, met rood-wit geblokte kussens en opvallende tierlantijnen zoals kabouters, vogelhuisjes, en een verzameling gepensioneerde koekenpannen aan de muur.

De sfeer is vrolijk en uitnodigend, versterkt door een goed onderhouden speeltuintje voor de kinderen. De ontvangst is hartelijk, noteert een jurylid. ‘Een medewerker begroet bezoekers al bij aankomst en wijst hen een geschikte plek aan. Het personeel draagt uniforme, herkenbare kleding, wat bijdraagt aan de professionaliteit en herkenbaarheid.’

De service is uitstekend. Het team is vriendelijk, attent en neemt de tijd om vragen te beantwoorden zonder gehaast over te komen. Bestellingen worden nauwkeurig en met zorg opgenomen en de dranken worden netjes geserveerd. Onze mystery guest schrijft: ‘De chai latte en het seizoensgebak werden met een glimlach gebracht, en de smaken waren voortreffelijk.’

Foto-credits: Marcel van Hoorn

Hoewel er ruimte is voor modernisering, blijft Huis ten Bosch trouw aan zijn traditionele charme. De kaart met eenvoudige, maar hoogwaardige gerechten, en constante aandacht voor detail leveren dit terras een mooie zesde plaats op.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.