Horecazaken Rotterdamse Stadhuisplein gerenoveerd en verduurzaamd

Horecazaken Rotterdamse Stadhuisplein gerenoveerd en verduurzaamd
Foto-credits: Kraaijvanger

Café Plein, café 't Fust, Coconuts en Amigo aan de noordzijde van het Stadhuisplein worden zowel aan de buitenkant als van binnen volledig gerenoveerd, waarbij het gehele pand wordt verduurzaamd.

Het pand aan het Stadhuisplein 9-25 wordt gerenoveerd door Kraaijvanger Architects. Het pand wordt verduurzaamd en de plint uitgebreid met een geluiddichte serre voor de horeca. De geluidsdichte serres maken het mogelijk dat uitgaan, werken en wonen dicht bij elkaar kunnen plaatsvinden zonder overlast.

In november van dit jaar zullen de vier horecaondernemingen Café Plein, café 't Fust, Coconuts en Amigo aan de noordzijde van het Stadhuisplein een complete renovatie ondergaan, met als doel het Stadhuisplein te verduurzamen en nog aantrekkelijker te maken voor zowel locals als toeristen.

Café Plein, café 't Fust, Coconuts en Amigo worden zowel aan de buitenkant als van binnen volledig gerenoveerd, waarbij het gehele pand wordt verduurzaamd. De transformatie van het Stadhuisplein zal niet alleen de horecascene van Rotterdam naar een hoger niveau tillen, maar ook bijdragen aan de uitstraling en aantrekkelijkheid van de binnenstad als geheel.

Bekijk deze collectie

Conceptontwikkeling

Bij het starten, restylen of renoveren van een horecabedrijf heb je vaak wel een idee hoe het uiteindelijk moet worden. Maar hoe begin je? Hoe ontwikkel je een succesvol concept en waar moet je op letten bij de inrichting? In deze collectie tips en inspiratie voor ondernemers. Ook delen horecaondernemers hun ervaringen.