Foodcentrum De Pannenfabriek biedt verscheidenheid aan restaurants en food winkels

Foodcentrum De Pannenfabriek biedt verscheidenheid aan restaurants en food winkels

De onlangs gerenoveerde gebouwen van de oude dakpannenfabriek De Valk vormen het historische decor voor een grote verscheidenheid aan restaurants en food winkels: De Pannenfabriek.

Het aanbod loopt uiteen van multiculti mainstream (Limburgs, maar ook Indonesisch, Afghaans en Amerikaans) tot fine dining. De opening vindt plaats op 7 en 8 juni met een gevarieerd programma vol muziek, kunsten, interactieve activiteiten en heel veel proeverijen.

Tijdens het openingsweekend laten de ondernemers bezoekers kennismaken met de smaak van hun zaak. De Indonesiche street food bar Dapur Mollo trakteert op gratis homemade spekkoek, Ayenda presenteert een ‘Zijderoute’-proefplankje, een proeverij van Afghaanse specialiteiten. Mediterraans restaurant La Comida zet een verrassingsmenu extra voordelig op de kaart en ook fine dining restaurant Notable heeft een openingsactie met een all-in lunch tegen gereduceerd tarief. Brouwerij & gastropub De Valk heet bezoekers van harte welkom op het gloednieuwe terras.

De Pannenfabriek

De Pannenfabriek is een uitbreiding van het stadscentrum van Echt. Het hart van het gebied is een culinair centrum met horecazaken en foodwinkels, aangevuld met kantoren en
woningen. Het district is gesitueerd in en rond de voormalige dakpannenfabriek De Valk - ooit een van de grootste van Europa.

In de gerestaureerde, rijksmonumentale fabriekshallen en bijbehorende gebouwen zijn onder andere een ambachtelijke brouwerij met gastropub, meerdere restaurants met internationale keukens en een vergaderlocatie gevestigd. De styling van de interieurs varieert van urban tot domestic.

Bekijk deze collectie

Conceptontwikkeling

Bij het starten, restylen of renoveren van een horecabedrijf heb je vaak wel een idee hoe het uiteindelijk moet worden. Maar hoe begin je? Hoe ontwikkel je een succesvol concept en waar moet je op letten bij de inrichting? In deze collectie tips en inspiratie voor ondernemers. Ook delen horecaondernemers hun ervaringen.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.