Deze zomer opent het eerste Nederlandse Wingstop-restaurant zijn deuren. Wat in 1994 begon als een klein restaurant met kippenvleugels in buffalo-stijl in Garland, Texas, is inmiddels uitgegroeid tot een keten van meer dan 2000 restaurants in de Verenigde Staten, Mexico, Colombia, Panama, Singapore, Indonesië, Maleisië, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en de Verenigde Arabische Emiraten.

Wingstop Nederland brengt zijn chicken wings, bijgerechten en gedurfde smaaksensaties naar het Nederlandse publiek. Het merk staat bekend om zijn klassieke en boneless wings en tenders, die met de hand op smaak zijn gebracht met een van de uitgesproken smaken en worden geserveerd met de kenmerkende ranchdip.
Wingstop-smaken
Er zijn 10 smaken om uit te kiezen: Lemon Pepper, Hickory Smoked BBQ, Hawaiian, Garlic Parmesan, Louisiana Rub, Spicy Korean Q, Brazilian Citrus Pepper, Original Hot en Mango Habanero – met Atomic als de heetste smaakexplosie.
Details over de locatie van het eerste restaurant en de openingsplannen worden binnenkort bekendgemaakt.