Ondernemers, filantropen en impactmakers worden uitgenodigd om samen te genieten van een exclusief viergangenontbijt, verzorgd door topchefs Servais Tielman (Beluga Loves You) en Sander van Dam (Hete Peper). Hun gerechten staan in het teken van verbinding, creativiteit en maatschappelijke impact.
Harm Goossens, directeur Nederlandse Rode Kruis: ‘Breakfast Meets Impact laat zien wat er mogelijk is als talent, creativiteit en compassie samenkomen. Het evenement wordt een culinair statement dat symbool staat voor de missie van het Rode Kruis: mensen wereldwijd bijstaan in tijden van nood. Ik waardeer het enorm dat Servais Tielman en Sander van Dam zich hier samen met ons voor inzetten en we samen opstaan voor het Rode Kruis.’
Naast een exclusief sterrenontbijt genieten gasten van inspirerende en ontroerende bijdragen van sprekers, muzikale optredens en ambassadeurs van het Rode Kruis. Denk bijvoorbeeld aan Roelof Hemmen, Humberto Tan, Meau, Prins Pieter-Christiaan, Geertje Govaert, Hajir Hajji (Action) en Ingo Uytdehaage (Adyen).
Een creatie met impact
Servais Tielman, topchef en mede-eigenaar Beluga Loves You: ‘Ik geloof dat eten mensen echt kan raken én verbinden. Door mijn creativiteit in te zetten voor het Rode Kruis, wil ik bijdragen aan echte impact.’
Sander van Dam, cateringchef en mede-eigenaar Hete Peper: 'Ik sta op voor het Rode Kruis omdat niemand het alleen redt. Samen koken, samen eten, samen zorgen – dat is voor mij de kern van verbinding.'
Het slotstuk van het ontbijt is het dessert dat de chefs samen maken. 'Sander brengt de warmte, de gelaagdheid, het speelse en creativiteit; Servais voegt detail, structuur en precisie toe. Het resultaat: een gerecht in de vorm van twee handen die een hart vormen - een krachtig symbool van deze samenwerking', aldus de organisator. Tickets voor sterrenontbijt Breakfast Meets Impact zijn online verkrijgbaar.