Eerste visual Waldorf Astoria, hotel later open

Eerste visual Waldorf Astoria, hotel later open

Misset Horeca had al de primeur met een exclusieve preview in het Waldorf Astoria in aanbouw, nu mogen we ook als allereerste een visual laten zien van hoe de kamers worden. Overigens is de geplande openingsdatum van Waldorf Astoria Amsterdam met enkele maanden verschoven.

Eerder werd gesproken van december 2013, maar dat wordt maart 2014. Dit zegt Roberto Payer, gm van Hilton Amsterdam en nauw betrokken bij de bouw van het hotel aan de Amsterdamse Keizergracht.

'We hebben besloten na de oplevering eerst zes weken de tijd te nemen om alles tot in detail na te lopen', verklaart Payer.

'We willen zeker zijn dat alles klopt en werkt voor we gasten ontvangen. In deze klasse hotels verwachten gasten dat.' Daarom zal de opening niet december 2013 zijn, maar maart 2014. 'Het is niet omdat er vertraging is opgelopen, we lopen zelfs vóór op de planning.'

Geen soft-opening

Er komt ook geen soft-opening, waarbij nog gefinetuned wordt, laat Payer weten. Dat vind hij niet bij een luxe hotel als Waldorf passen. 'Als we gasten ontvangen, moet alles af zijn.'

In Misset Extra Hotel van 24 mei een uitgebreid artikel over de stand van zaken bij de bouw van Waldorf Astoria.


Bekijk hieronder de grote afbeelding van de kamer