The Toren beste boutique hotel van Europa

The Toren beste boutique hotel van Europa

Hotel The Toren in Amsterdam grossiert nog altijd in internationale prijzen. Werd eerder deze maand eigenaar Eric Toren al tot Europees Hotelier van het Jaar verkozen, nu pakt het hotel weer twee World Boutique Hotel Awards, waaronder die van beste boutique hotel van Europa.

The Toren was in 2012 en 2013 al het beste City Boutique Hotel van de wereld. Nu pakt het hotel aan de Amsterdamse Keizersgracht de titel Beste Boutique Hotel van Europa, én de award voor Beste Design Boutique Hotel van Europa.

De awards worden toegekend door een jury, die alle genomineerden bezoekt en met de hoteliers spreekt. Dat interview en het gevoel dat een hotel uitstraalt, bepaalt wie uiteindelijk wint.

De jaarlijkse awards voor boutique hotels werden donderdag uitgereikt in het Montcalm Hotel in Londen. Eric Toren had al een vermoeden dat hij een prijs zou winnen, aangezien hij vanuit de organisatie dringend was verzocht met zijn vrouw bij de ceremonie aanwezig te zijn.

Het is de zoveelste award die viersterrenhotel The Toren in de prijzenkast kan zetten. Het hotel is geliefd bij internationale sterren en zit bijna avond aan avond vol, tegen prijzen die niet onderdoen voor vijfsterrencollega's in de stad.