Topontwerper maakt kleding Vondel Hotels

Topontwerper maakt kleding Vondel Hotels

Mode-ontwerper Claes Iversen - Deens van oorsprong - gaat kleding maken voor de Vondel Hotels. Zowel de receptie als het food&beverage personeel van de Vondel Hotels gaat kleding van Iversen dragen.

Vondel Hotels bestaat uit een aantal viersterren boutique hotels, appartementen, restaurants en een bed & no breakfast in het centrum van Amsterdam. In Claes Iversen vond Vondel Hotels de ontwerper voor de vertaling van de look en feel van de locaties naar passende bedrijfskleding voor zowel de receptie als het f&b personeel. 'De uitstraling van de kleding past bij die van de hotels, laagdrempelig maar toch luxe, modern en tijdloos,'aldus Vondel Hotels.

'De moderne, informele en jonge uitstraling van de hotels waren het uitgangspunt voor de uniformen. Het mochten geen standaard uniformen worden, maar haast kleding die de medewerkers in hun dagelijkse leven zou aandoen,' aldus Claes Iversen. Iversen heeft een eigen verkooppunt in Amsterdam, aan de Herengracht en kleedt regelmatig bnn'ers.

Vondel Hotels bestaat uit: Hotel Vondel met restaurant JOOST , Hotel Roemer , B&nb Herengracht , Hotel JL no 76, Hotel De Hallen met restaurant Remise 47, Apartments Prinsengracht , Apartments De Hallen.