De Librije begin 2015 op de schop

De Librije begin 2015 op de schop

Restaurant De Librije in Zwolle gaat begin volgend jaar volledig op de schop. Het gaat volgens Jonnie en Thérèse Boer om een mega verbouwing. 'De Librije gaat een nieuwe tent worden'.

Dat laten Jonnie en Thérèse Boer weten in een video-interview met Misset Horeca. 'We gaan iets heel nieuws doen in 2015. De Librije gaat een nieuwe tent worden. Acht jaar geleden hebben we dit interieur veranderd. Dat gaan we in januari 2015 ook doen. Nieuwe stoelen, nieuwe gordijnen, noem maar op', aldus Jonnie Boer

Thérèse Boer vult aan: 'Tot en met de Kerst zijn we open, dan gaan we een paar weekjes dicht en gaan we helemaal een nieuwe Librije maken'.

Details kunnen en willen het ondernemersstel niet geven. Wel laat Jonnie weten te denken aan het bouwen van een eigen broodbakkerij. 'Er gaan wat technische dingen veranderen. Ik ga ergens buiten brood bakken. Daar ben ik nu met de gemeente mee bezig. Ik denk aan het bouwen van een takkenoven. Het zijn andere dingen die mee gaan spelen die mensen leuk vinden'.

Volgens Jonnie en Thérèse Boer is De Librije toe aan verandering. 'Als je van gasten te horen gaat krijgen dat je eens iets moet gaan veranderen, dan ben je te laat. Je moet het voor zijn. Een jaar geleden hebben we besloten het te doen en we doen het van eigen geld. We rammen nog een keer goed De Librije de wereld in', aldus Jonnie Boer.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.