Gespot: verticale moestuin in restaurant De Librije
We spotten de Urban Cultivator, een alles-in-een moestuin waarin 100% biologische microgroenten en kruiden verticaal worden gekweekt, in...
We spotten de Urban Cultivator, een alles-in-een moestuin waarin 100% biologische microgroenten en kruiden verticaal worden gekweekt, in...
Nelson Tanate, headchef en mede-eigenaar van De Librije*** gaf tijdens Horeca Vabeurs Hardenberg een masterclass koken. Daarna vertelde hij over de...
Gert Wiltvank, maître bij restaurant De Librije*** in Zwolle, is geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer. En daarmee is een unieke...
La Liste heeft de jaarlijkse ranglijst met de 1000 beste restaurants ter wereld onthuld. De lijst wordt samengesteld op basis van waarderingen in...
Zwolle krijgt er op culinair gebied een pareltje bij. Op woensdag 15 november openen Lisa Stam en Lars Aukema er hun fine dining restaurant Affect.
De kinderen van Jonnie en Thérèse Boer - Jimmie en Isabelle - zijn mede-eigenaar geworden van De Librije-group. Zoon en dochter hebben zich voor tien...
In 2026 moeten 1000 horecabedrijven én 50 procent van de culinaire opleidingen in Nederland aangesloten zijn bij kennisplatform Dutch Cuisine....
Nelson Tanate, chef-kok van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle, gedijt prima in de schaduw van Jonnie Boer. Achter de schermen zorgt hij voor...
Welke veranderingen ziet driesterrenrestaurant De Librije bij de gasten als het gaat om dranken? Gastvrouw Thérèse Boer doet het uit de doeken...
Jonnie en Thérèse Boer staan wederom op de eerste plaats in de 45ste editie van restaurantgids Lekker500. Het culinaire koppel uit Zwolle behoort al...