
Nelson Tanate, chef-kok van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle, gedijt prima in de schaduw van Jonnie Boer. Achter de schermen zorgt hij voor...
Nelson Tanate, chef-kok van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle, gedijt prima in de schaduw van Jonnie Boer. Achter de schermen zorgt hij voor...
Welke veranderingen ziet driesterrenrestaurant De Librije bij de gasten als het gaat om dranken? Gastvrouw Thérèse Boer doet het uit de doeken...
Jonnie en Thérèse Boer staan wederom op de eerste plaats in de 45ste editie van restaurantgids Lekker500. Het culinaire koppel uit Zwolle behoort al...
Jonnie en Thérèse Boer vierden begin september de vijfde editie van Chefs (R)evolution, hun eigen ‘avant-garde cuisine festival’. Maar ondertussen...
Driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle organiseert een banenmarkt. Op 7 juli kunnen potentiële medewerkers op de banenmarkt proeven en...
Nino Willems, voormalig souschef van De Librije, wordt zelfstandig ondernemer. Binnenkort opent hij een Salty Seafoodbar en een Salty Seafood shop,...
De Librije is voor de zevende maal op rij verkozen tot ‘Beste Restaurant van Nederland.’ Welke andere elf restaurants krijgen een prijs?
De vijfde editie plaats van Chefs Revolution vindt zondag 4 en maandag 5 september plaats in Zwolle.
Voor de Restaurant Awards mochten ook dit jaar vijfhonderd gerenommeerde chefs - na uitstel door het coronavirus - hun stem uitbrengen in twaalf...
Medewerkers van De Lijbrije*** in Zwolle werken sinds januari 2022 vier dagen in de week, in plaats van vijf. 'We zijn bezig om dit bij al onze...