Jonnie & Thérèse Boer (foto: Krijn van der Lugt)
De Librije

Gault&Millau brengt groots eerbetoon aan De Librije***: familiebedrijf en talentenfabriek

Gault&Millau heeft deze week een groots eerbetoon gebracht aan Jonnie en Thérèse Boer van De Librije. De gids maakte in het diepste geheim een film voor het stel, waarvoor hun kinderen, veertig collega's en vrienden werden geïnterviewd. Misset Horeca was aanwezig op de bijzondere en emotionele ochtend.

De Librije

Exclusief kijkje achter de schermen van De Librije*** in De Opvolging

In documentaire De Opvolging krijgt de kijker een uniek kijkje achter de schermen van De Librije***.

Joan Bagur van restaurant Oaxaca (foto Rinze Vegelien)
Gastbenadering

De tafelbereiding is terug van nooit helemaal weggeweest: 'Gasten vinden het geweldig'

Je moet er kundig, consistent én liefhebber voor zijn: het uitvoeren van de perfecte tafelbereiding. Deze persoonlijke preparaties leken uit de mode te zijn, maar we komen ze nu misschien wel vaker tegen dan ooit. 'De tafelbereiding is terug van nooit helemaal weggeweest.'

Gidsen en Lijsten

De Librije op gedeelde vijfde plek van La Liste; in totaal 22 Nederlandse zaken opgenomen

De Librije is ook nu weer het hoogst genoteerde Nederlandse restaurant in La Liste, dat elk jaar een ranglijst presenteert met de 1000 beste restaurants ter wereld. De lijst wordt samengesteld op basis van waarderingen in andere culinaire gidsen, recensenten en online reviews van gasten. De Librije staat nu op een gedeelde vijfde plek.

Jonnie Boer
Gidsen en Lijsten

Dertien Nederlandse chefs bij wereldtop, volgens The Best Chef Awards

De organisatie van The Best Chef Awards heeft het eigen beoordelingssysteem aangepast, waardoor meer Nederlandse chefs opduiken in de internationale toplijst. Niet langer wordt er gewerkt met een top-100, maar met het toekennen van een bepaald aantal messen aan chefs. Dertien Nederlandse chefs zijn opgenomen in de lijst.

Noah Wynants
De Librije

Noah Wynants van De Librije*** beste jonge chef van Europa

Noah Wynants van De Librije*** is de beste jonge chef van Europa. De jury onderscheidt hem met 3 van de 4 titels in de competitie.

  1. De Librije*** heeft nu vier SVH Meesters: 'Er is een onbreekbare ketting ontstaan'
  2. Nelson Tanate geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok
  3. Wynants (De Librije) en Guitton (Ciel Bleu) strijden om titel beste jonge chef
  4. Documentaire over De Librije*** in de maak, bekende regisseur maakt de film
  5. De Librije in top-10 van Europa; zestien zaken uit Nederland in ranglijst
  6. Gespot: verticale moestuin in restaurant De Librije
  7. Nelson Tanate, headchef De Librije***: 'Ook wij moeten nadenken over pricing en zorgen voor onze medewerkers'
  8. Naast de drie sterren, heeft De Librije nu ook drie SVH Meesters aan boord
  9. De Librije op (gedeelde) derde plek in wereldwijde Top 1000 van La Liste 2024
  10. Sterchef Lars Aukema en Lisa Stam openen fine dining restaurant Affect in Zwolle
  11. Kinderen van Jonnie en Thérèse Boer worden mede-eigenaar; chef Tanate koopt ook aandeel
  12. Dutch Cuisine wil horeca aan zich binden: 'Franse keuken niet meer van deze tijd'
  13. Nelson Tanate, head-chef van De Librije: 'Dit voelt als mijn eigen zaak'
  14. Thérèse Boer over de drankentrends in De Librije
  15. De Librije in Zwolle weer op 1 in de Lekker 2023: dit is de top 10
  1. Jonnie en Thérèse Boer: 'We dachten binnen 2 maanden failliet te zijn'
  2. De Librije introduceert banenmarkt voor werven nieuwe medewerkers
  3. Voormalig sous De Librije: van toetjeskoning naar eigen seafoodspot
  4. Restaurant Awards: De Librije wint voor de zevende keer
  5. Chefs Revolution van De Librije op 4 en 5 september
  6. Dit zijn de genomineerden van de Restaurant Awards
  7. Jonnie Boer van De Librije over nieuw personeelsbeleid: 'Niet alleen maar meer rammen'
  8. Jonnie en Thérèse Boer openen hun nieuwste tropische restaurant
  9. 17 uur dicht! Dit doen Jonnie en Thérèse Boer om toch omzet te maken
  10. 21 Nederlandse restaurants tussen selectie van La Liste 2022
  11. Jonnie en Thérèse Boer: 'Wij dachten dat Tribeca op 1 zou staan in Lekker 2022'
  12. Restaurant De Librije op eerste plaats restaurantgids Lekker500
  13. Jonnie en Thérèse Boer nemen Brasserie Jansen over
  14. Sommelier Sabas Joosten verlaat De Librije voor eigen wijnrestaurant in Amsterdam
  15. Jonathan Zandbergen start videoplatform voor koks