Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
  • TERRAS
  • KEUKEN
  • INTERIEUR
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Alles over De Librije

Foto's: Jan Willem Schouten

Nelson Tanate, head-chef van De Librije: 'Dit voelt als mijn eigen zaak'

Nelson Tanate, chef-kok van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle, gedijt prima in de schaduw van Jonnie Boer. Achter de schermen zorgt hij voor...

Thérèse Boer over de drankentrends in De Librije

Thérèse Boer over de drankentrends in De Librije

Welke veranderingen ziet driesterrenrestaurant De Librije bij de gasten als het gaat om dranken? Gastvrouw Thérèse Boer doet het uit de doeken...

(c) Michel Zoeter

De Librije in Zwolle weer op 1 in de Lekker 2023: dit is de top 10

Jonnie en Thérèse Boer staan wederom op de eerste plaats in de 45ste editie van restaurantgids Lekker500. Het culinaire koppel uit Zwolle behoort al...

Thérèse en Jonnie Boer van De Librije*** in Zwolle. Foto: Michel Zoeter

Jonnie en Thérèse Boer: ‘We dachten binnen 2 maanden failliet te zijn'

Jonnie en Thérèse Boer vierden begin september de vijfde editie van Chefs (R)evolution, hun eigen ‘avant-garde cuisine festival’. Maar ondertussen...

Jonnie en Therese Boer

De Librije introduceert banenmarkt voor werven nieuwe medewerkers

Driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle organiseert een banenmarkt. Op 7 juli kunnen potentiële medewerkers op de banenmarkt proeven en...

 Aysen Bilal en Nino Willems beginnen de twee ondernemingen samen

Voormalig sous De Librije: van toetjeskoning naar eigen seafoodspot

Nino Willems, voormalig souschef van De Librije, wordt zelfstandig ondernemer. Binnenkort opent hij een Salty Seafoodbar en een Salty Seafood shop,...

Restaurant Awards: De Librije wint voor de zevende keer

Restaurant Awards: De Librije wint voor de zevende keer

De Librije is voor de zevende maal op rij verkozen tot ‘Beste Restaurant van Nederland.’ Welke andere elf restaurants krijgen een prijs?

Chefs Revolution van De Librije op 4 en 5 september

Chefs Revolution van De Librije op 4 en 5 september

De vijfde editie plaats van Chefs Revolution vindt zondag 4 en maandag 5 september plaats in Zwolle.

Dit zijn de genomineerden van de Restaurant Awards

Dit zijn de genomineerden van de Restaurant Awards

Voor de Restaurant Awards mochten ook dit jaar vijfhonderd gerenommeerde chefs - na uitstel door het coronavirus - hun stem uitbrengen in twaalf...

Jonnie Boer van De Librije over nieuw personeelsbeleid: 'Niet alleen maar meer rammen'

Jonnie Boer van De Librije over nieuw personeelsbeleid: 'Niet alleen maar meer rammen'

Medewerkers van De Lijbrije*** in Zwolle werken sinds januari 2022 vier dagen in de week, in plaats van vijf. 'We zijn bezig om dit bij al onze...

Volgende pagina
Bekijk vacatures

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen