nieuws

Hemelswater wint Horecava Innovation Award

Café 6726

Hemelswater is de overall winnaar van de Horecava Innovation Award 2016. Het product won ook in de categorie Food & Beverage. Het bedrijf Hemelswater vangt regenwater op, filtert het en maakt er bier van. De gelukkige winnaar: ‘Dit had ik nooit verwacht met zo veel goede andere genomineerden’

Hemelswater wint Horecava Innovation Award

Taste the Dutch Masters won in de categorie Concepts, Interior & Design. In 3D-boxen worden oude Nederlandse stilleven schilderijen uit de 17e eeuw exact nagebouwd met verse ingrediënten.

In de categorie Digital, Applications & Social Media won SJIFThappens. De Foam Locus won in de categorie Equipment & Services. Het product is ontwikkeld door de ervaren barista en baristatrainer Tjeerd Schravendeel. Het is een hulpmiddel waarmee iedereen perfect melk kan opschuimen zoals een barista dat kan.

De winnaars werden maandag 9 januari tijdens de feestelijke opening van de Horecava bekendgemaakt. Al proevend, keurend en testend kwam de onafhankelijke jury, bestaande uit ondernemers, deskundigen en journalisten, tot zestien genomineerden. Hieruit werden de winnaars gekozen.

Karel de Vos Award
Ook bij deze editie van de Horecava Innovation Award werd weer de Karel de Vos Award uitgereikt. Deze bijzondere trofee, vernoemd naar de in 2012 overleden initiatiefnemer en drijvende kracht achter deze wedstrijd, ging naar Pieper Bier.

Publieksprijs
Vanaf begin december kon via de Facebookpagina van de Horecava gestemd worden op zijn of haar favoriete innovatie.

RoomRaccoon verzamelde de meeste stemmen en kreeg de publieksprijs uitgereikt.

* Dit waren alle genomineerden voor de Horecava Innovation Awards

Reageer op dit artikel