nieuws

Tienjarig jubileum Bier! Magazine op Gastvrij Rotterdam

Café 396

Bier! Magazine bestaat 40 jaar en dat werd gevierd op horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Daar kreeg biergoeroe Hans Glandorf het eerste exemplaar van de 40e editie overhandigd door uitgever en hoofdredacteur Fedor Vogel.

Tienjarig jubileum Bier! Magazine op Gastvrij Rotterdam

De 40e editie van Bier! magazine is tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam op de stand van Kenniscentrum voor Bier gelanceerd. Dit gebeurde tijdens een borrel ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van het magazine over speciaalbier. Het eerste exemplaar van de 40e editie werd door uitgever en hoofdredacteur Fedor Vogel symbolisch overhandigd aan biergoeroe Hans Glandorf, voormalig ABT-voorman en jurylid van de Café Top 100. Zijn hoofd sierde tien jaar geleden de eerste cover.

Tien jaar Bier! Magazine

Lees ook:

In tien jaar tijd is Bier! magazine uitgegroeid tot een toonaangevend en gerespecteerd magazinBier! Magazinee in de bierwereld in de Benelux. Bovendien is het magazine in alle opzichten sterk gegroeid: Bij aanvang in 2008 had het magazine een omvang van 64 pagina’s, de 40e editie is 116 pagina’s dik. De oplage is in tien jaar gegroeid tot 12.000 exemplaren, waaronder een groeiend aantal abonnees en stijgende losse verkoopcijfers in print en digitaal.

In de 40e editie stsaat het getal 10 in veel rubrieken centraal. Zo heeft de redactie 16 prominenten uit de bierwereld ondervraagd over de belangrijkste ontwikkelingen in laatste tien jaar in de bierwereld, alsmede over hun visie op de komende tien jaar. Daarnaast heeft Bier! tien brouwerijen bezocht die ook in 2008 zijn begonnen en 10 jaar bestaan.