Finalisten Green Chef's Hat bekendgemaakt
Op 10 januari was 2de editie van de voorronde van de Green Chefs Hat op Horecava. Deze wedstrijd staat volledig in het teken van pure plant koken. De...
Op 10 januari was 2de editie van de voorronde van de Green Chefs Hat op Horecava. Deze wedstrijd staat volledig in het teken van pure plant koken. De...
Gastvrij Rotterdam opent op 18, 19 en 20 september de deuren in Rotterdam Ahoy. Horecaprofessionals kunnen er kennis en inspiratie opdoen, nieuwe...
De vakjury van de Gaia Green Awards heeft de finalisten per categorie aangewezen voor de achtste editie van de Gaia Green Awards.
Op 18 september zal tijdens Gastvrij Rotterdam de finale plaatsvinden van de nieuwe wedstrijd van het Gastronomisch Gilde, de Green Chef's Hat. Het...
Op 11 januari was de voorronde van de Groene Kokmuts op de Horecava, een nieuwe wedstrijd die geheel in het teken staat van plantaardig koken...
Vijf jonge chefs gaan tijdens Gastvrij Rotterdam de strijd met elkaar aan om De Young Chef Award 2022 van restaurantvereniging Euro-Toques Nederland....
De Week van de horeca wordt dit jaar georganiseerd tussen 19 en 24 september. Deze week staat in het teken van horecaprofessionals, ondernemers,...
Het Gastronomisch Gilde slaat samen met haar partners een nieuwe weg in met de Gouden Koksmuts. 'Er wordt teruggegaan naar de oorspronkelijke opzet.'
De belangstelling voor deelname aan Gastvrij Rotterdam 2022 is zo groot dat inmiddels ook de 5e hal weer is ingetekend. Naast de grote aantallen oud...
Rik van den Hazel heeft in de kookwedstrijd met kalfsvlees, 'Het Glazen Kalf', gewonnen. Van den Hazel is chef-kok bij Alberto's Italian in Nijkerk....