Terras Top 100 2020 geannuleerd

Terras Top 100 2020 geannuleerd

De Terras Top 100 2020 gaat niet door. In verband met het coronavirus en de gevolgen daarvan voor de horeca, heeft Misset Horeca besloten de verkiezing te verplaatsen naar 2021.

Dat de Terras Top 100 2020 geen doorgang vindt, zal weinig verbazing oproepen.

Misset Horeca organiseert deze verkiezing al sinds 2008 en sinds die tijd is de Terras Top 100 uitgegroeid tot een gedegen, gerenommeerde lijst. Jaarlijks schrijven honderden bedrijven zich in om bezocht te worden door mystery visitors en vakjury.

Het geeft geen pas in deze tijd door te gaan met een verkiezing. Sowieso is er de onzekerheid over wanneer de horeca weer open mag. En als dat straks het 't geval is, zullen veel ondernemers genoeg om handen hebben om hun zaak weer te laten draaien als vanouds.

Datum Terras Top 100 2021 bekend

Bovendien zou de verkiezing, zodra de horeca weer open zou mogen, een haastklus worden waar niemand bij gebaat is. Niet de ondernemers, niet de Terras Top 100 en ook niet de jury, grotendeels ook ondernemers. Daarom heeft Misset Horeca ervoor gekozen de verkiezing voor dit jaar niet door te laten gaan.

180618, Heerenveen: Misset Horeca, 't Gerecht, Heerenveen Terras Top 100. Foto: Marcel van Hoorn.
De hoofdjury van de Terras Top 100 in gesprek met de ondernemers achter 't Gerecht in Heerenveen.
Foto: Marcel van Hoorn.

Alle bedrijven die zich hebben ingeschreven, de jury én de partners hebben inmiddels bericht gekregen. Ook de winnaars van 2019, De Werf in Veere, waar het feestelijke event dit jaar gehouden zou worden. Met de broers Melis is afgesproken om het feest nu op maandag 5 juli 2021 te houden.

Misset Horeca wenst alle ondernemers veel sterkte, succes en wijsheid toe in de onzekere periode waar we middenin zitten. We hopen, waarbij ieders gezondheid uiteraard voorop staat, dat de horeca nog optimaal mag profiteren van wat er van dit jaar straks nog overblijft. En samen met deelnemers, jury en partners zetten we in op een dubbel zo mooie Terras Top 100 in 2021.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.