Dunkin' opent eerste franchise-vestiging

Dunkin' opent eerste franchise-vestiging

Koffie- en donutketen Dunkin' opent haar deuren in Attractie - & Vakantiepark Slagharen. Na de eerste 35 winkels in eigen beheer te hebben is de volgende stap ook het uitgeven van franchise vestigingen.

Na de komst van een eerste Nederlandse vestiging van Dunkin'in 2017 zijn er al stores in onder andere Amstelveen, Amsterdam, Almere, Den Haag, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Roermond, Eindhoven, Tilburg, en Zoetermeer geopend. Daarnaast kwam eerder al de succesvolle samenwerking met Jumbo en New York Pizza naar buiten en lopen er op dit meerdere tests In diverse snelweg locaties en zijn er diverse pop up locaties bij Van Der Valk Hotels en Restaurants.

'De samenwerking met Slagharen onderdeel van Parques Reunidos is van beide kanten een logisch gevolg, nadat er een eerste Dunkin’ al was geopend in Movie Park Duitsland. De stap om deze eerste franchise te doen opstarten met al een bestaande franchisepartner van Dunkin’ International maakt deze voorlopige eerste franchise vestiging een mooi vervolg op de expansie plannen in Nederland', aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ in Nederland.