Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Filters instellen

Filters instellen

2
Filters wissen

Categorie

Type

Ondernemen

Eten & drinken

Bediening

Terras

Interieur

  • Wingstop op Schiphol
    Openingen8 aug. 25

    Wingstop heeft de deuren geopend op Schiphol en is openbaar toegankelijk

    Wingstop, de bekende Amerikaanse chicken wings keten, heeft haar eerste Nederlandse locatie geopend, midden op Schiphol Plaza. Dankzij de ligging in het openbaar toegankelijke gedeelte van de luchthaven is de vestiging te bereiken voor iedereen: reizigers, forenzen, medewerkers en fans.

  • Nadine Mögling (links) en Margot Los
    Wijnkaart8 aug. 25

    Een goede wijnkaart samenstellen en de service verbeteren: topsommeliers geven tips

    Niet elke horeca-ondernemer heeft de tijd, de ervaring of de expertise in huis om een goede wijnkaart samen te stellen. Nadine Mögling en Margot Los delen tips voor restaurants en cafés, het wijnaanbod en het serviceniveau relatief makkelijk kan worden verbeterd.

  • Camille Cruellas (l) en Wouter von Asmuth
    Restaurant8 aug. 25

    Café-restaurant Kamer neemt Bistrot Deux la Place Den Haag over

    Wouter von Asmuth heeft per 1 augustus 2025 de exploitatie van de iconische Haagse Bistrot Deux la Place overgenomen van de familie Cruellas. Chef-gastheer Wouter von Asmuth verhuist zijn café-restaurant Kamer in Den Haag naar de locatie van Deux la Place aan de Maliestraat 9 en heropent het bedrijf op 30 augustus 2025 als Kamer le Deux. Kamer le Deux is naast een mediterrane bistro met klassieke Franse smaken, ook een cocktailbar.

  • Een vestiging van Mooie Boules
    Openingen8 aug. 25

    Mooie Boules gaat drie nieuwe vestigingen openen en breidt spelaanbod uit

    Terwijl veel horeca in zwaar weer verkeert, maakt Mooie Boules juist een groeispurt. In september opent het speellokaal drie gloednieuwe locaties in Amsterdam-West, Utrecht en Den Haag.

  • TOPPR_maand_2025 - 3
    Awards en Onderscheidingen7 aug. 25

    De Toppr van juli: Wies de Jeu van Café de Haven in Roelofarendsveen

    Het platform Tippr zet iedere maand een horecamedewerker in het zonnetje. Deze Toppr krijgt zo de waardering die hij of zij verdient.

  • Binnenkijken bij7 aug. 25

    Binnenkijken op de vierde etage bij restaurant Portlantis

    Aan de kade van de Rotterdamse haven zit sinds kort restaurant Portlantis. Een plek met uitzicht op de haven en de zee, waar je kunt eten tussen de maritieme elementen en het moderne interieur.

  • Fotograaf: Jasper ten Tusscher
    Restyling7 aug. 25

    Nieuw concept en interieur voor Blou Rooftopbar in Arnhem

    Blou Rooftopbar onderging een volledige metamorfose. Met het vernieuwde interieur introduceert Blou een zondagconcept op hoogte.

  • Personeel ziekte en verzuim7 aug. 25

    Zo voer je een verzuimgesprek met een medewerker die vaak ziek is

    Als er sprake is van een hoog ziekteverzuim bij een horecamedewerker, dan is het tijd voor een gesprek.

  • horecabedrijf-starten7 aug. 25

    Voormalige eigenaar Novi maakt doorstart met Roef: 'Harde lessen neem ik mee'

    Na Bijvangst, Café Cliché en het in mei failliet verklaarde Novi, komt nu Restaurant Roef in het lastige horecapand aan de Middenweg. Dit keer met een eigenaar die bekend is met de locatie, alle data grondig heeft geanalyseerd en volop kansen ziet. Vanaf medio september opent Eshwin Boetting Restaurant Roef in Amsterdam-Oost.

  • Floor van Ede. Foto: Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency
    Financieel gezond6 aug. 25

    Floor van Ede over 45 jaar Brasserie van Baerle

    In 1980 startte Floor van Ede, samen met een KLM-collega, Brasserie van Baerle aan de Amsterdamse van Baerlestraat naar voorbeeld van de toenmalige New Yorkse ontbijt- en brunchtrend. Misset Horeca sprak met haar over de belangrijkste momenten in het ondernemerschap.

  • Interieur en Inrichting6 aug. 25

    Groots in beleving, klein in formaat: 3 inspirerende kleine restaurants

    In een tijd waarin veel horeca draait om schaalvergroting en volume, kiezen deze drie ondernemers bewust voor kleine restaurants met een compact en doordacht concept. Met oppervlaktes tussen de 100 en 120 m² laten ze zien dat een sterke visie, een krachtig concept en een hoogwaardig interieur geen kwestie van vierkante meters zijn. Dit is compact ondernemen met maximale impact.

  • Huurcontract6 aug. 25

    Hier moet je op letten als je een horecabedrijf huurt

    Van een advertentie met 'Horeca te huur' gaat bij menig ondernemer het bloed sneller stromen. Maar wat komt er allemaal bij kijken als je een horecabedrijf wilt huren?

  • Personeel contracten en cao6 aug. 25

    Cao horeca 2025-2026 algemeen verbindend verklaard

    De cao horeca 2025-2026 is officieel algemeen verbindend verklaard door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Daarmee geldt de cao vanaf 2 augustus 2025 voor bijna alle horecabedrijven in Nederland die personeel in dienst hebben.

  • Mergel Wit – gebrouwen met karakter, geserveerd met flair. Het witbier in het blauwe flesje verovert terrassen met zijn frisse smaak en subtiele Limburgse twist.
    sponsored content7 aug. 25

    Mergel Wit: zomerse verfrissing met een Maastrichts karakter

    Sinds de lente van 2024 waait er een frisse wind door de bierkaarten van Limburg: Mergel Wit. Het witbier van Stadsbrouwerij Maastricht - gebotteld in een opvallend blauw flesje en met een subtiele knipoog naar de Limburgse bodem - is in korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde in de regionale horeca. Van Wyck tot Wolder, van stadsplein tot stadspark: dit bier hoort bij zonnige dagen en goed gezelschap.

  • Hotel5 aug. 25

    Hotel Meyer wordt Best Western Beach Hotel Bergen aan Zee

    Hotel Meyer aan de Noord-Hollandse kust sluit zich aan bij het wereldwijde netwerk van BWH Hotels en gaat verder onder de naam Best Western Beach Hotel Bergen aan Zee. Met deze stap gaat het hotel een nieuw tijdperk in van internationale connectiviteit en een verbeterde gastervaring, terwijl het zijn lokale identiteit behoudt.

  • Koffiekaart5 aug. 25

    Koffie & theecreaties: 6 x zomerdranken

    Koffie- en theecreaties als verfrissend alternatief op het terras. Zes zomerdranken op een rij: van een koffiecocktail, een terrasdrank van koffie waaraan je je eigen twist kunt geven tot een homemade ice tea. Hier een aantal recepten om ze zelf te maken.

  • Arturo Dalhuisen5 aug. 25

    Arturo Dalhuisen vindt nieuwe uitdaging: 'Keukenbrigade blijft op deze manier gezond'

    Per 1 september 2025 verwelkomt Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven een nieuwe culinaire leiding: topchef Arturo Dalhuisen treedt toe als chef de cuisine en vormt samen met Kevin Annink, die als keukenchef aanblijft, een krachtig tandem in de keuken. 'Het is een bewuste investering in kwaliteit en welzijn.'

  • Ron Blaauw
    Ron Blaauw5 aug. 25

    Ron Blaauw biedt zijn meest loyale gasten een giftcard: pakketten tussen de 1000 en 5000 euro

    Ron Blaauw introduceert cadeaukaarten, waar meer tegoed op staat dan waarvoor gasten feitelijk betalen. 'Het mes snijdt aan twee kanten', aldus Blaauw.

Volgende pagina
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen