Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Filters instellen

Filters instellen

2
Filters wissen

Categorie

Type

Ondernemen

Eten & drinken

Bediening

Terras

Interieur

  • Pop-up13:37

    Restaurant Europa werkt samen met Samsung: combinaties die we vaker gaan zien

    Restaurant Europa in Amsterdam en Samsung zijn een tijdelijke, nog weinig vertoonde samenwerking aangegaan. Het zelfstandige horecabedrijf en de techgigant organiseren een serie diners, waarin de introductie van een nieuwe telefoon en gastronomie samenkomen.  

  • Hotelbouw11:03

    Boetiekhotel Distillers Hotel opent in voormalige Schiedamse branderij

    In de voormalige Dirkzwager-branderij in Schiedam, een rijksmonument uit 1861 opent in 2026 het Distillers Hotel: een boetiekhotel met 31 kamers, koffiebar Stoom en restaurant Stook.

  • Hotel10:05

    Van der Valk plant nieuw hotel in Emmeloord

    Van der Valk wil een nieuw hotel bouwen in Emmeloord.

  • digitale magazine08:59

    Misset Horeca 6 2025

    In deze editie van Misset Horeca geven ondernemers tips om gasten te verleiden tot een extra bestelling. In de Vitrine staan zomerdrankjes en cocktailrecepten. Ondernemer Jasper Roord beschrijft de lessen en de herbouw van Bloomingdale Beach na de catastrofale brand in 2023. Verder inspirerende verhalen van ondernemers achter FLFL, Grand Café Noordkade en het vegan Breakaway en kun je binnenkijken bij Boutique Hotel The Saints en Stoon Gastrobar.

  • Signature dish07:33

    Kookvideo van Ronald van Roon, Calla's*: Oestervelouté met groene olijf en cecina de León

    Ronald van Roon kwam in 2007 in de keuken van Calla's en werd vanaf 2015 klaargestoomd om het bedrijf over te nemen.

  • De vestiging van Fat Phill's in Tilburg
    Franchisegisteren

    Fat Phill's opent nieuwe vestiging in Rotterdam; aantal locaties staat inmiddels op 22

    Fat Phill's heeft een nieuwe vestiging geopend in het populaire winkelgebied Rotterdam Alexandrium. Met deze uitbreiding komt het totaal aantal locaties in Nederland op 22.

  • Ongediertebestrijdinggisteren

    Dit kun je doen tegen mieren in je horecabedrijf

    Een colonne mieren zie je liever niet lopen over je werkbank of in je voorraadkast. Toch komen ze elk seizoen in voorjaar en zomer weer binnen of op het terras op zoek naar zoetigheid om te eten. Hoe weer je mieren uit je horecabedrijf?

  • Terras drankengisteren

    Cocktailrecepten: 9x zomercocktails voor het terras

    Zomer op het terras vraagt om meer dan een koud biertje. Gasten willen verrast worden met smaak, presentatie en beleving. Deze 9 zomercocktails spelen in op die vraag. Van frisse klassiekers tot opvallende smaakcombinaties: zo til je je drankenkaart naar een hoger niveau.

  • Jermain De Rozario
    Jermain de Rozariogisteren

    De Rozario doopt zijn restaurant tijdelijk om tot Lotus: chef broedt ondertussen op nieuw concept

    Chef en ondernemer Jermain De Rozario doopt zijn fine dining-restaurant De Rozario in de zomermaanden om tot Lotus Helmond. Ondertussen werkt hij op de achtergrond ook aan een nieuw concept voor de toekomst.

  • Drankenkaartgisteren

    Zomerwijn: fris wit, een andere bubbel of toch een gastronomische rosé uit Frankrijk?

    Wat schenken de professionals deze zomer om op de terrassen? Misset Horeca vroeg importeurs, sommeliers en ondernemers haar hun, te verwachten, hardlopers voor deze zomer.

  • De witte bollen met hun groene stengels in de Beemster.
    Kruiden en Specerijen13:06

    Knoflook met karakter, vers uit de Beemster

    In de Beemsterpolder groeit een bijzonder ingrediënt dat steeds vaker zijn weg vindt naar professionele keukens: verse Beemster knoflook. De witte bollen met hun kenmerkende groene stengel zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook een verfijnd smaakprofiel dat het verschil maakt op het bord.

  • Susanne Hatje, de nieuwe General Manager van het Conservatorium Hotel in Amsterdam
    Transfers13 jun. 25

    Conservatorium Hotel wordt Mandarin Oriental; nieuwe general manager gaat proces leiden

    Met oog op de geplande rebranding onder Mandarin Oriental in het eerste kwartaal van 2026, is Susanne Hatje per 2 juni 2025 aangesteld als nieuwe General Manager van het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Hatje, van Duitse oorsprong, brengt meer dan 28 jaar ervaring in de internationale hotellerie met zich mee, waarvan 18 jaar in senior managementfuncties binnen Mandarin Oriental.

  • Hotel13 jun. 25

    Hubert-Jan van Catz nieuwe general manager Motto by Hilton Rotterdam Blaak

    European Hotel Capital (EUHC) heeft Hubert-Jan van Catz per 1 juni benoemd is tot general manager van 'Motto by Hilton Rotterdam Blaak'.

  • 2552452705
    Restaurant13 jun. 25

    Tips om no shows te voorkomen

    No show is nog altijd een veel voorkomend probleem in de horeca. Uit eerder onderzoek blijkt dat dit restaurants gemiddeld €1800 per maand kost. Hoe kan je no show voorkomen?

  • Medewerker in dienst13 jun. 25

    Werken met hitte: zo zorg je goed voor je medewerkers

    Werken met hitte kan risico's met zich meebrengen. Wat kunnen ondernemers doen als het kwik flink stijgt en welke maatregelen zijn er om medewerkers te beschermen tegen de warmte en de zon?

  • Openingen13 jun. 25

    Italiaanse horecaketen 60 Seconds to Napoli vestigt zich in Rotterdam

    Authentieke Napolitaanse pizza aan de Rijnhaven: 60 Seconds to Napoli vestigt zich in The View - Kaapkwartier Rotterdam.

  • Lancering van Hai bij het bedrijfsfeest in het Philips Stadion.
    Catering12 jun. 25

    Albron en Hutten gaan samen verder onder nieuwe organisatienaam Hai

    Albron en Hutten hebben maken hun gezamenlijke organisatienaam bekend: Hai, wat staat voor Hutten Albron Impactmakers. De naam laat zien dat beide bedrijven op een gelijkwaardige manier samenwerken, met één gedeelde ambitie: samen meer maatschappelijke impact maken.  

  • Terrasmanagement12 jun. 25

    Topdrukte op het terras? Zo pak je een vol horecaterras aan

    Het terrasseizoen verloopt vaak hectisch. Hoe bewaar je op drukke dagen de rust op een vol horecaterras? Hoe zorg je dat gasten tevreden blijven op piekmomenten en dat het terras voor het horecapersoneel overzichtelijk blijft? Kortom: hoe pak je een vol horecaterras goed aan?

Volgende pagina
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen