Hotelschool The Hague
Haarlem zet sus-teams in tegen overlast in horeca
Om overlast in de horeca tegen te gaan, zet Haarlem nu sus-teams in.
Om overlast in de horeca tegen te gaan, zet Haarlem nu sus-teams in.
Bij 1 op de 10 horecaondernemers wordt minstens één keer per week wat gestolen. Drukwerkdeal deed onderzoek onder horecaondernemers naar verdwenen spullen. Hoe vaak verdwijnt er iets en waarom eigenlijk?
De kosten van betalingsverkeer in de horeca zijn in 2023 fors gestegen naar €497 miljoen, een verdubbeling ten opzichte van 2020.
Cash is king. Dat blijkt wel uit de behoefte van horecaondernemers én gasten om met contant geld te kunnen betalen in de horeca.
Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt Martijn Wildeboer van Platform Veilig Ondernemen (PVO) zijn inzichten hoe horecaondernemers agressie kunnen herkennen, voorkomen en aanpakken.
Veganistisch restaurant Gare du Nord in Rotterdam-Noord sluit noodgedwongen de deuren. Kortgezegd is de eigenaar het ondernemen onmogelijk gemaakt door overlast van de buurt. De veiligheid van gasten en medewerkers kan niet langer worden gegarandeerd.