Alles over Jozua jaring

Chefs protesteren met kruis van koksbuizen

Chefs protesteren met kruis van koksbuizen

De Haarlemse chef Jozua Jaring protesteert tegen het coronabeleid met een groot kruis van koksbuizen. Dit legt de chef samen met heel veel collega's...

Binnenkijken bij het nieuwe Bruis van Jozua Jaring en Bas Averdijk

Binnenkijken bij het nieuwe Bruis van Jozua Jaring en Bas Averdijk

Chef-eigenaar Jozua Jaring en maître Bas Averdijk van sterrenrestaurant Ratatouille Food & Wine in Haarlem openen op 3 november 2021 de deuren van...

Jozua Jaring

Team van sterzaak Ratatouille start Brasserie Bruis

Jozua Jaring (eigenaar) en Bas Averdijk (maitre sommelier) van het sterrenrestaurant Ratatouille in Haarlem starten samen Brasserie Bruis in het...

Jozua Jaring

Haarlem Culinair: Chef's Table van sterrestaurant Ratatouille

Tijdens de 25e editie van Haarlem Culinair begin augustus, worden er twee nieuwe initiatieven toegevoegd aan het programma. Een daarvan is de Chef's...

Jonathan Zandbergen

BookDinners: steeds meer topchefs te volgen voor inspiratie

Bookdinners, het reserveringsplatform van de horecabranche, weet steeds meer chefs aan zich te binden. Consumenten kunnen chefs als Jonathan...

Gouden Koksmuts winnaars van 2019, team Merlet.

Team Merlet wint Gouden Koksmuts 2019

Jonathan Zandbergen, Marco Helsloot en Rob Overdevest hebben de Gouden Koksmuts 2019 gewonnen. De drie chefs kwamen uit voor Merlet in Schoorl....

Richard Eerhardt

Richard Eerhardt nieuwe maître Ratatouille Food & Wine

Sterrestaurant Ratatouille Food & Wine uit Haarlem versterkt haar zwarte brigade met maître Richard Eerhardt. Eerhardt heeft eerder gewerkt bij De...

Jozua Jaring

Sterzaak Ratatouille Haarlem viert eerste lustrum op het water

Sterrestaurant Ratatouille Food & Wine uit Haarlem van Jozua Jaring viert haar eerste lustrum op het water van de Spaarne. Chef-kok Jozua Jaring en...

Jozua Jaring als praktijkbegeleider aan de slag bij Culinair Centrum Beverwijk.

Jozua Jaring aan de slag bij Culinair Centrum Beverwijk

Jozua Jaring van sterrestaurant Ratatouille in Haarlem gaat aan de slag bij Culinair Centrum Beverwijk. Hij gaat de studenten van de opleiding...

Erik de : Mönnik, De swarte RuijterForel met groene appel, komkommer en kleine dennentoppen.

Receptvideo's: Sterrenchefs en hun lentegerechten

Restaurants maken zich op voor misschien wel het belangrijkste seizoen van het jaar, de lente. De trend van groente is zichtbaar op de borden, die...