Hotelschool The Hague
De loyaliteitsapp als ultieme gastenbinder
Loyaliteitsapps in de horeca schieten als paddenstoelen uit de grond. Hoewel het te vroeg is om van een trend te spreken, lijken ondernemers open te staan voor deze nieuwe innovatie.
Loyaliteitsapps in de horeca schieten als paddenstoelen uit de grond. Hoewel het te vroeg is om van een trend te spreken, lijken ondernemers open te staan voor deze nieuwe innovatie.
Horecaondernemer René Bogaart laat niets aan het toeval over. Ook wat betreft gastbenadering heeft de succesvolle tycoon een messcherpe strategie.
Horecatycoon René Bogaart heeft een missie: de horeca in Nederland positief op de kaart zetten. Om die ambitie waar te maken hanteert de ondernemer een paar gouden regels.
Binnen zes weken tijd heeft Bogaart in Leidschendam een nieuw restaurant uit de grond gestampt.
Na jaren van dalende populariteit en sluitingen, ziet horecaondernemers René Bogaart en Martijn Veen kansen voor een comeback van de discotheek.
Cash geld maakt comeback in horeca. Steeds meer horecazaken stoppen met pin-only. Dat constateert Brink's, dé specialist in geldbeheer en betaaloplossingen.