Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

gisteren

  • Herinrichting en Renovatiegisteren

    Restaurant Huisje James van Van der Valk Apeldoorn heropent na make-over

    Na een complete make-over heropent Huisje James, het exclusieve fine dining restaurant van Van der Valk Apeldoorn - De Cantharel, zijn deuren.

  • Sluitingengisteren

    Aziatische restaurants verder in de problemen door tekort aan koks

    Het enorme tekort aan goed opgeleide koks in de Aziatische keuken laat zich onverminderd voelen.

  • Faillissementengisteren

    Deze horecazaken gingen failliet of sloten de deuren in juni 2025

    Ook in de afgelopen maand gingen er weer horecazaken failliet, of besloten ondernemers zelf te stoppen met hun bedrijf. Misset Horeca publiceert maandelijks de sluitingen die bij de redactie bekend zijn. Dit is het overzicht van juni 2025.

30 juni 2025

  • Booking.com30 jun. 25

    Megaclaim tegen Booking.com in de maak

    Stichting Consumenten Competition Claims (CCC) en de Consumentenbond starten een collectieve actie tegen Booking.com.

  • Menukaart samenstellen30 jun. 25

    Onder de Linden* in Aduard gaat lokaler, duurzamer en goedkoper

    Herberg Onder de Linden in het Groningse Aduard wordt nog lokaler en toegankelijker. Het met een Michelinster bekroonde restaurant van Steven Klein Nijenhuis schrapt vrijwel alle producten van verder weg.

28 juni 2025

  • Sem Beks, met links daarnaast Thérèse Boer en Gert Wiltvank
    De Librije28 jun. 25

    Sem Beks maakt De Librije nog wat trotser: wéér een meestertitel erbij in Zwolle

    Het was een dag vol emoties bij De Librije*** in Zwolle. Op vrijdag 27 juni slaagde Hoofd-sommelier Sem Beks (32) voor zijn Meesterproef en mag hij zich voortaan SVH Wijnmeester noemen. Daarmee is hij de 36ste Wijnmeester van Nederland én werkt hij bij het enige restaurant in ons land waar maar liefst vier SVH Meesters actief zijn. Een unieke prestatie, die symbool staat voor het uitzonderlijke niveau van het driesterrenrestaurant.

27 juni 2025

  • Marcel Bonda
    Ron Blaauw27 jun. 25

    Marcel Bonda nieuwe chef de cuisine bij Ron Gastrobar Amsterdam

    Ron Gastrobar aan de Sophialaan in Amsterdam heeft een nieuwe chef de cuisine: Marcel Bonda.

  • Transfers27 jun. 25

    Nieuw chefskoppel aan het roer bij restaurant Bij Bourgondisch

    Bij Bourgondisch Rosmalen kondigt met trots de komst aan van twee nieuwe chefs: Quintus te Duits (27) en Tim Everaars (31). Samen vormen zij een inspirerend duo dat het restaurant naar nieuwe hoogten zal brengen, met een perfecte balans tussen innovatie en ambacht.

26 juni 2025

  • Mergel Wit – gebrouwen met karakter, geserveerd met flair. Het witbier in het blauwe flesje verovert terrassen met zijn frisse smaak en subtiele Limburgse twist.Gesponsord
    Gesponsord
    sponsored content26 jun. 25

    Gesponsord Mergel Wit: zomerse verfrissing met een Maastrichts karakter

    Sinds de lente van 2024 waait er een frisse wind door de bierkaarten van Limburg: Mergel Wit. Het witbier van Stadsbrouwerij Maastricht - gebotteld in een opvallend blauw flesje en met een subtiele knipoog naar de Limburgse bodem - is in korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde in de regionale horeca. Van Wyck tot Wolder, van stadsplein tot stadspark: dit bier hoort bij zonnige dagen en goed gezelschap.

  • Sterrestaurants26 jun. 25

    Restaurant Maeve* gaat verbouwen en restylen

    Chef-eigenaar Tommy Janssen en Maitre-eigenaar Vera Voorend kondigen een verbouwing en restyling aan van restaurant Maeve.

  • Hufterproofterras van bistro Calypso op Stratumseind in Eindhoven. Foto: Ruud Balk.
    Café26 jun. 25

    Hufterproof terrasmeubilair: tips om vandalisme te voorkomen

    Hoe maak je een hufterproof terras zodat de meubels bestand zijn tegen vandalisme? Misset Horeca vroeg het aan expert.

25 juni 2025

  • Gesponsord
    Gesponsord
    sponsored content25 jun. 25

    Gesponsord Meer rust, omzet en terrasplezier dankzij slimme technologie

    Zodra de eerste zonnestralen verschijnen, loopt het vol op het terras. Geweldig voor de sfeer én de omzet, als alles tenminste goed draait. Want elk tafeltje extra is ook een extra handeling voor je team. Hoe zorg je ervoor dat je terras top presteert, zonder dat je medewerkers oververhit raken? 'Bij Lightspeed geloven we: slimme technologie is de sleutel tot rust, snelheid én gastvrijheid', vertelt Emine Youssef, Regional Director, Benelux Hospitality, bij Lightspeed.

  • Hotelbouw25 jun. 25

    Accor Hotels breidt uit bij Hotel ibis Tilburg

    Hotel ibis Tilburg speelt in op de vraag naar betaalbare en toegankelijke overnachtingsmogelijkheden in de regio Tilburg door fors uit te breiden. Het hotel groeit van 80 naar 184 kamers.

  • Horeca25 jun. 25

    Leden cateringorganisatie EPCAS weer bij elkaar om samenwerking te versterken

    Sinds corona stonden de activiteiten van EPCAS, de belangenbehartiging van de Europese professionele cateraars, op een laag pitje. Eind juni kwamen de leden weer bij elkaar in Amsterdam.

23 juni 2025

  • Wie wordt de opvolger van Centraal Baarlo?
    Terras Top 10023 jun. 25

    Feestelijke bekendmaking Terras Top 100 2025 bij Centraal Baarlo

    Vandaag maakt Misset Horeca de terras Top 100 2025 bekend. Gastheer van het evenement is Centraal Baarlo, de winnaar van de terras Top 100 2024. Het belooft een spannende middag te worden.

Het beste van Misset Horeca in je mail

Volg het laatste horecanieuws en krijg praktische handvatten, antwoorden op ondernemersvragen en inspiratie van collega-ondernemers.

  1. Vacatures

  2. Lumière Maastricht

    Bedrijfsmanager Horeca

    Lumière Maastricht logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen