nieuws

Six continents in de prijzen

Horeca

Chief executive Thomas Olivier van Six Continents krijgt uit handen van de Britse prinses Anne een stapeltje awards uitgereikt. De prijzen zijn toegekend door de lezers van verschillende internationale tijdschriften.

Six continents in de prijzen

Zo is onder meer Inter-Continental Hotels and resorts, dat meer dan 130 hotels telt in grote steden over de hele wereld, door de lezers van het tijdschrift Business Traveller uitgeroepen tot Best Business Hotel Chain Europe en best Business Hotel Chain Middle East. Tijdens de uitreiking kondigde Six Continents-baas Olivier aan de komende jaren aanzienlijk te gaan investeren in nieuwe projecten. Alleen al in Azië en de Pacific worden in twee jaar tijd veertien hotels onder de naam Inter-Continental geopend of gerenoveerd. In Europa krijgen vanaf volgend jaar nog eens tien hotels – waaronder het historische Le Grand Inter-Continental in Parijs – een fikse opknapbeurt.

Reageer op dit artikel