Twee nieuwe 'bistrobars' in Eindhoven; tweede zaak De Rozario ook open

Twee nieuwe 'bistrobars' in Eindhoven; tweede zaak De Rozario ook open
Het logo van bistrobar Babette in Eindhoven

In Eindhoven opent op korte termijn bistrobar Babette, vlak buiten het centrum, aan de Hoogstraat. Babette wordt het zusje van de zaken Le Cozy en L'Avenue op de Kleine Berg.

'Bistro- en restobars' in Eindhoven

De afgelopen periode zat er een pop-up wijnbar in het pand, daarvoor was het Italiaanse restaurant Manca er gevestigd. Ook in Eindhoven springen de Frans geörienteerde ‘bistro- en restobar-zaken’ in het oog. Onlangs nog opende ‘bistro & bar’ The James de deuren. Ook café LouLou, dat zich vooral richt op jong uitgaanspubliek, ging onlangs van start.

Tweede zaak De Rozario open

In Eindhoven zijn er de nodige horecawisselingen waar te nemen. Vascobelo op de Grote Berg is inmiddels dicht, op het adres staat nu restaurant Sorae Hot Pot ingeschreven. Het tweede restaurant onder de vlag van De Rozario*, Lotus by Jermain, is open in de nieuwe foodhall Str’eat. Ondertussen staan er nog twee bekende zaken te koop in Eindhoven: El Patio Andaluz en De Kazerne.

Onlangs werd duidelijk dat The Harbour Club in Eindhoven wordt overgenomen.

Bekijk deze collectie

Horecabedrijf starten

Een eigen horecabedrijf starten is een droom voor veel mensen. Maar om die droom te realiseren moet je goed nadenken over de te voeren bedrijfsvoering, wet- en regelgeving waar je mee te maken krijgt, verzekeringen en nog veel meer. Deze collectie helpt je daarmee op weg.