nieuws

LSG participeert in cateringdochter Malaysia Airlines

Horeca

Het Duitse LSG Sky Chefs, de grootste speler ter wereld op het gebied van inflightcatering, heeft een belangrijk aandeel genomen in MAS Catering, de cateringdochter van Malaysia Airlines. Onder de vlag van MAS Catering worden op twee Maleisische vliegvelden meer dan 28.000 vliegtuigmaaltijden per dag geproduceerd voor maatschappijen als Cathay Pacific, Air China, Thai Airways, JAL en Emirates.

Een joint venture, bestaande uit de honderd procent dochter LSG-Asia GmbH van LSG Lufthansa Service Holding AG, en zijn Maleisische partner Fahim Capital Sdn Bhd, heeft nu een totaal aandeel in handen van 70 procent van MAS Catering.

Vanaf begin december neemt de nieuwe joint venture alle werkzaamheden van MAS Catering op de luchthavens van Kuala Lumpur en Penang International Airport over. Deze twee luchthavens zijn de belangrijkste van Maleisië.

In het Aziatisch-Pacifische gebied heeft LSG Sky Chefs nu 19 vestigingen, onder meer in China, Hongkong, India, Nieuw-Zeeland en Thailand.

Wilt u dit bericht en andere cateringberichten iedere maand in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratis nieuwsbrief van Catering Magazine.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel