nieuws

Nederlander voor het eerst Europees Hotelier van het Jaar

Hotel

Eric Toren van The Toren Hotel Groep in Amsterdam is als eerste Nederlander ooit verkozen tot Europees Hotelier van het Jaar. Eric Toren kreeg de award op 7 november in Londen tijdens de European Hospitality Awards 2014.

Nederlander voor het eerst Europees Hotelier van het Jaar

Eric Toren werd verkozen tot Beste Hotelier van Europa boven onder meer Didier Le Chavez van Le Bristol, het beste hotel van Parijs, en Christine Hodder van het luxe The Stafford Hotel in London.

In de voorgaande jaren werd de award telkens uitgereikt aan een hotelier van een luxe 5 sterren grand hotel, maar bij deze editie niet. De prestaties van de Amsterdamse 3- en 4-sterren boutique hotels van Eric Toren werden als beste gewaardeerd, waardoor hij als eerste Nederlander ooit de award voor Europees Hotelier van het jaar in ontvangst mocht nemen.

‘Ik ben zo trots op het winnen van deze award. Samen met mijn vrouw Petra en het hele team van The Toren Hotel Groep werken we elke dag keihard om iedere gast een memorabel verblijf te kunnen geven. Deze prijs bevestigt dat we iets unieks hebben neergezet, waar internationale belangstelling en waardering voor is’ zegt Eric Toren

Eric Toren staat vanaf 1991 aan het roer van hotel The Toren in Amsterdam en onder zijn leiding groeide The Toren uit van een één ster hotel tot een viersterrenhotel. Begin dit jaar ontving het hotel voor het derde jaar op rij de Tripadvisor Travelers’ Choice Award voor het beste Hotel van Nederland (2012, 2013, 2014).

Reageer op dit artikel