nieuws

Zoover Awards 2017 reisorganisaties: alle winnaars

Hotel 2290

Reviewsite Zoover heeft haar jaarlijkse awards uitgereikt voor reisorganisaties. Misset Horeca zet alle winnaars op een rij. Fletcher is er daar een van met de prijs voor de Beste Hotelketen. Fletcher lijkt daarmee onverslaanbaar voor bijvoorbeeld Van der Valk, Best Western en Hampshire. De hotelgroep behoort al voor het zevende jaar op rij tot de winnaars.

Zoover Awards 2017 reisorganisaties: alle winnaars

De Zoover Awards zijn donderdag 6 april uitgereikt tijdens een feestelijke avond in de Harbour Club in Amsterdam. In totaal zijn er zo’n 120.000 stemmen uitgebracht door het publiek. .

In totaal zijn er 10 categorieën met elk twee winnaars die een Zoover Award L of XL mee naar huis nemen. Fletcher Hotels kreeg de award voor Beste Hotelketen XL. Beste hotelaanbieders zijn Hotels.nl en Voordeeluitjes.nl. De aanduiding L en XL zeggen iets over de grootte van de organisatie. Niet over de waarde van de award.

Zoover Awards 2017

Autovakantie Aanbieder
Zoover Award L: Solmar
Zoover Award XL: Kras

Campingvakantie Aanbieder
Zoover Award L: Eurocamp
Zoover Award XL: RCN Vakantieparken

Hotelaanbieder
Zoover Award L: Hotels.nl
Zoover Award XL: Voordeeluitjes.nl

Genomineerden L waren naast Hotels.nl ook HotelMoment, Goedverblijf.nl, Bidroom.com en Hotelspecials.nl.
Genomineerden XL waren naast Voordeeluitjes ook Booking.com, Expedia en Trivago.

Hotelketen
Zoover Award L: Golden Tulip
Zoover Award XL: Fletcher Hotels

Genomineerden L waren naast Golden Tulip ook Postillion en Sandton.
Genomineerden XL waren naast Fletcher Hotels ook:  Van der Valk, Best Western, Bilderberg, NH Hotels, Hampshire Hotels, Marriott, Bastion Hotels, Hilton, Carlton, Sheraton, Mövenpick, Apollo Hotels, Crowne Plaza en Dorint Hotels en Resorts.


Stedentrip Aanbieder
Reisbureau
Zoover Award L: Lavida Travel
Zoover Award XL: Vakantiediscounter

Zoover Award L: Bebsy
Zoover Award XL: Bolderman Reizen

Vakantie Bungalowpark Aanbieder
Zoover Award L: Hof van Saksen
Zoover Award XL: Center Parcs

Vakantiehuis Aanbieder
Zoover Award L: Natuurhuisje.nl
Zoover Award XL: Belvilla

Wintersport Aanbieder
Zoover Award L: Chalet.nl
Zoover Award XL: TUI

Zonvakantie Aanbieder
Zoover Award L: Solmar
Zoover Award XL: TUI

De huidige Zoover.nl top 10 van vakantielanden:

België
Duitsland
Frankrijk
Griekenland
Italië
Kaapverdië
Kroatië
Spanje
Oostenrijk
Portugal

Over de Zoover Awards

De Zoover Awards zijn jaarlijkse publieksprijzen voor gezichtsbepalende reisorganisaties. Consumenten kunnen stemmen op hun favoriete reisorganisaties in tien zoover-awards Hotels.nlverschillende categorieën. ‘Wij vragen mensen hun stem uit te brengen op de reisorganisatie waarmee zij de meest positieve ervaring hebben’, aldus Maaike Linssen van Zoover. Tussen 13 februari en 31 maart 2017 hebben meer dan 120.000 mensen hun stem uitgebracht voor de Zoover-awards van 2017.

Reviewplatform Zoover stelde de awards in 2009 in. Bij de verkiezing van dit jaar is voor het eerst een onderscheid gemaakt naar omvang van de reisorganisaties, zodat grote en kleine bedrijven evenveel kans kregen om te winnen. Op de website van Zoover kunnen vakantiegangers beoordelingen achterlaten over reisfaciliteiten als hotels, appartementen, campings en vakantiehuizen. Zoover telt nu meer dan 3 miljoen van deze recensies.

Reageer op dit artikel