nieuws

Desirée Dils: directeur f&b bij Hotel De L’Europe in Amsterdam

Hotel 2631

Desirée Dils is 18 juni begonnen als nieuwe directeur food & beverage bij Hotel De L’Europe in Amsterdam. Ze woonde en werkte voor haar komst naar Amsterdam 15 jaar in Londen. Haar roots liggen echter in Nederland. Ze studeerde aan de Hotelschool Maastricht (2002). 

Desirée Dils: directeur f&b bij Hotel De L’Europe in Amsterdam

Desirée Dils studeerde in 2002 af aan de Hotelschool Maastricht. Daarna vertrok ze naar Londen. Daar was ze de afgelopen 15 jaar onder meer restaurant manager bij Conrad Hotels, assistent f&b manager bij het Metropolitan by Como, events operations manager bij Firmdale hotels, assistent f&b manager bij The Berkeley Hotel, f&b operations manager bij W Hotels en general manager van de Aqua Restaurant Group.

In Amsterdam wordt ze verantwoordelijk voor de f&b van Hotel De L’europe dat naast het sterrestaurant Bord’Eau met Bas van Kranen aan het roer ook Bib-Gourmand restaurant Hoofdstad Brasserie huisvest, Promenade, Het Terras en Freddy’s Bar.

Edward Leenders

Hotel De L’Europe heeft sinds 1 mei 2018 ook een nieuwe general manager: Edward Leenders. Hij volgde Tom Krooswijk (70) op die met zijn echtgenoot terug is naar Frankrijk. Tom Krooswijk was 9 jaar directeur van het vijfsterrenhotel in hartje Amsterdam met 111 kamers. Hij was er onder meer verantwoordelijk voor de grote renovatie in 2011.

Edward Leenders had bij zijn aantreden in mei al een vacature voor de rol van f&b directeur. Dils voorganger, Christophe Delabarre was al vertrokken. Hij vervulde de functie sinds april 2016. eenders studeerde aan de Hotelschool Den Haag (1994-1998) en heeft veel ervaring in de internationale hotellerie. Hij werkte onder meer voor Hyatt International en Rocco Forte Hotels.

Desirée Dils

Dils zoekt voor het team momenteel nog een restaurant manager voor het met een Bib-Gourmand bekroonde restaurant Hoofdstad Brasserie. Ook zoekt het hotel nog een private & in room dining operations manager.

>> Niets meer missen van Misset Horeca?

Reageer op dit artikel