nieuws

Staybridge Suites van IHG opent eerste Nederlandse hotel in Den Haag

Hotel 785

InterContinental Hotels Group (IHG) waartoe bijvoorbeeld ook het Amstel Hotel behoort, heeft het eerste Staybridge Suites hotel in Nederland geopend. De Nederlandse hofstad Den Haag krijgt de primeur met het Staybridge Suites Den Haag – Parlement. Er zijn 101 suites.

Staybridge Suites van IHG opent eerste Nederlandse hotel in Den Haag

Staybridge Suites Den Haag richt zich vooral op reizigers die voor langere tijd in Den Haag verblijven. Desondanks is er dagelijks een ontbijt inbegrepen en kunnen gasten 24/7 eten bestellen. General manager van het geheel is Floor Hillhorst.

Het hotel is gevestigd midden in het historische hart van Den Haag, tegenover het Binnenhof. Deze ligging, met de Hofvijfer en hetMauritshuis aan de overkant, maken het een geschikte locatie om de skyline van Den Haag te bewonderen.

Staybridge Suites Den Haag

Het hotel is ontworpen om te voldoen aan de wensen van diverse gasten; van families tot zakenreizigers, die op zoek zijn naar een ruimere kamer of een langdurig verblijf. Het hotel biedt 101 suites, die het comfort van een eigen woonplek bieden, inclusief volledig uitgeruste keuken, een woonkamer en flexibele werkplekken.

staybridge suites den haag

Het hotel is gevestigd in drie historische gebouwen, gelegen aan de Lange Vijverberg. Het (interieur)ontwerp past bij de historie van de panden, en is geïnspireerd op de rijke geschiedenis van Den Haag. Dit komt terug in het gebruik van lambrisering, een messing afwerking en een traditioneel kleurenpalet van diepblauw en warm okergeel.

De drie gebouwen worden met elkaar verbonden door een tuin in Parijse stijl.

Vanaf het moment dat gasten binnenkomen in de lobby op de binnenplaats, wordt gezorgd dat zij zich thuis voelen. Ze kunnen gebruik maken van de wifi-verbinding, sporten in de fitnessruimte, ieder uur van de dag eten bestellen, kosteloos kleding wassen en genieten van het inbegrepen ontbijt.

Daarnaast biedt Staybridge Suites gasten de kans om elkaar te leren kennen, door iedere week een Social te organiseren, waar iedereen welkom is om te ontspannen met een hapje en een drankje.

Floor Hillhorst, general manager van Staybridge Suites Den Haag: ‘We zijn heel blij dat we ons concept Staybridge Suites naar Nederland kunnen brengen. Staybridge Suites Den Haag is een hotel om je in thuis te voelen, in plaats van een hotel waar je slechts overnacht. Staybridge Suites is één van de meest gewaardeerde concepten van IHG, en het is mooi dat we de eerste vestiging in Nederland op zo’n prachtige, centrale plek hebben kunnen realiseren.’

Laagste prijs

Gasten krijgen gegarandeerd de laagste prijs voor hun verblijf wanneer ze via de IHG Rewards Club boeken. Deelname hieraan is kosteloos en eenvoudig, dankzij IHG’s Boek Direct initiatief – de garantie dat gasten de laagste prijs krijgen doordat ze direct bij IHG boeken.

Merken van IHG

IHG (InterContinental Hotels Group) is een wereldwijd opererende organisatie met een brede portfolio van hotelmerken, waaronder Regent Hotels & Resorts, InterContinental Hotels & Resorts, Kimpton Hotels & Restaurants, Hotel Indigo, EVEN Hotels, HUALUXE Hotels and Resorts, Crowne Plaza Hotels & Resorts, voco™ Hotels, Holiday Inn, Holiday Inn Express, Holiday Inn Club Vacations, Holiday Inn Resort, avid hotels, Staybridge Suites en Candlewood Suites.


 

Reageer op dit artikel