Hotel Nassau Breda heeft nieuwe general manager

Hotel Nassau Breda heeft nieuwe general manager

Hotel Nassau Breda heeft een nieuwe general manager. Yolanda Bianca neemt het stokje over van Päivi Hagedoorn die 2,5 jaar de scepter zwaaide, maar nu doorstroomt naar moederorganisatie Odyssey Hotel Group.

Yolanda Bianca is 1 juli 2019 gestart in haar functie als gm van Hotel Nassau in Breda. Ze werkt al sinds september vorig jaar voor het hotel; als operations manager. Sinds 1 juli is ze eindverantwoordelijk voor het luxe hotel. Hagedoorn is nu Vice President Operations bij Odyssey.

Yolanda Bianca

Voor haar komst naar Hotel Nassau Breda werkte Bianca jarenlang in de hospitalitybranche in de Verenigde Staten. Ze bekleedde daar functies als front office manager bij Hilton Sandestin Beach Resort, food & beverage manager bij Bonita Bay Club, guest Services manager bij Marriott Turnberry Isle Miami Resort, en deed uitgebreide ervaring op in HR & training management als regiomanager bij Sonesta Hotels, Fisher Island Club & Resort in Miami en bij het Riverside Hotel in Fort Lauderdale.

Bij haar aantreden bij Hotel Nassau in september vorig jaar gaf Bianca meteen aan in een warm bad te zijn beland. ‘Ik kan me geen betere kansen en uitdagingen voorstellen. Hotel Nassau Breda voelt als thuis.’

Yolanda Bianca
Yolanda Bianca

Hotel Nassau Breda, Autograph Collection by Marriott

Hotel Nassau Breda is een hotel op historische katholieke bodem waar vroeger sober geleefd werd. Dit vormt een prachtig contrast met de services en faciliteiten, want Hotel Nassau Breda gelooft dat geen gast ongevoelig is voor de onschuldige én schuldige geneugten van het leven.

Het restaurant van het hotel heet Liefdegesticht en staat onder leiding van chef Bart Klomp. Nassau was bij de opening in 2016 het eerste vijfsterrenhotel van Breda.

Hotel Nassau Breda is van oorsprong een uitgebreid complex van diverse rijksmonumenten in één van de oudste straten van Breda.