Yays opent vijfde locatie op Crucqiuseiland in Amsterdam

Yays opent vijfde locatie op Crucqiuseiland in Amsterdam

Yays opent de vijfde locatie van haar serviced apartments concept in Amsterdam. In november 2019 gaat Yays Entrepothaven open in een nieuwgebouwd pand met 85 appartementen. Ook openen de komende jaren meer locaties in het buitenland.

Yays Entrepothaven bevindt zich in het Oostelijk Havengebied en beschikt over 85 gloednieuwe boetiekappartementen, een ondergrondse parkeergarage en 24/7 conciërge service. Dit is de eerste locatie die specifiek voor Yays volledig nieuw gebouwd is.

De appartementen variëren van studio’s tot grote twee-slaapkamer appartementen met een interieur gebaseerd op twee thema’s die zijn gerelateerd aan de haven vlakbij het gebouw.

Thomas Branderhorst, general manager Yays Entrepothaven: ‘Ik verheug me op de opening van het eerste Yays nieuwbouwproject en het verwelkomen van de eerste gasten. Tijdens het Yays, You recruitment event in juni hebben we een fantastisch team samengebracht en nu richten we ons op de inrichting van de appartementen en de feestelijke opening.’

‘De nieuwe Yays locatie is perfect voor reizigers die tijdelijk in Amsterdam verblijven, maar ook voor expats die naar de stad verhuizen. De volledig uitgeruste appartementen zijn in bijzonder goed geschikt voor zakelijk gasten en hun families.’

Yays mikt op bruisende wijken die niet of nauwelijks in toeristengidsen aan bod komen. ‘Hier kun je jezelf onderdompelen in het unieke karakter van de buurt en haar authenticiteit ontdekken. Door ervaringen te delen met de buren en locals voel je je snel thuis tijdens een kort- of langer verblijf’, omschrijft het bedrijf hun locaties.

Yays beheert momenteel verschillende locaties in Amsterdam (Bickersgracht, Oostenburgergracht, Zoutkeetsgracht en The Crane op KNSM-eiland) en Barcelona en gaat openen in Parijs, Amsterdam en Antwerpen in 2019, 2020 en 2021. Yays heeft als doel uit te breiden door Europa in de komende jaren.