Postillion Amersfoort Veluwemeer gerenoveerd en uitgebreid

Postillion Amersfoort Veluwemeer gerenoveerd en uitgebreid

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer is na een renovatie feestelijk heropend door Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur van Postillion, en Justus van Dam (tijdelijk) general manager van het hotel.

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer onderging een volledige metamorfose, waarbij het interieur in lijn is gebracht met de de look & feel van de nieuwste Postillionvestigingen, zoals Postillion Hotel Amsterdam.

Daarnaast is de capaciteit van het hotel uitgebreid naar in totaal 90 hotelkamers (incl. 1 bruidssuite met zicht op het Veluwemeer) en negen vergaderzalen (aan elkaar te koppelen) die ruimte bieden aan groepen van 400 personen.

50 jaar geschiedenis

Dit hotel kent een lange geschiedenis, die bijna 50 jaar geleden begon. In 1972 opende Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Claus het Postiljon Hotel Nulde Putten, het huidige Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer.

In 1998 verkoopt Postiljon de groep hotels, waaronder het hotel aan het Veluwemeer, aan Accor. De hotels gaan verder onder het label Mercure. De hotels ondergaan renovaties en door de jaren heen verandert een aantal ook van naams. In 2001 verdwijnt zelfs het woord Postiljon voor even.

Begin 2010 worden de zes hotels teruggekocht van Accor om weer op eigen benen te staan, onder de naam Postillion (deze keer met dubbel lli en geen j meer).

Nxt Gm Challenge

De leiding van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer is in handen van gm Justus van Dam, die de positie won in The Nxt Gm Challenge 2019. Hij is tot september 2020 een jaar lang general manager, daarna geeft hij het stokje door aan Melissa van Rooij, die begin dit jaar de tweede editie won.

Vlog Justus van Dam

Justus van Dam houdt voor Misset Horeca een vlog bij over zijn ervaringen: