Lseven Boxtel
Franchiseformule Potaé klaar voor groei naar 12 vestigingen in 2024
King Kumpir is sinds 2004 actief in Nederland. In het concept speelt de aardappel - de kumpir - de hoofdrol. Na acht vestigingen en een rebranding,...
King Kumpir is sinds 2004 actief in Nederland. In het concept speelt de aardappel - de kumpir - de hoofdrol. Na acht vestigingen en een rebranding,...
Wat doe je als eerste als je wil beginnen of overstappen op ambachtelijke friet? Juist, de beste aardappelen kiezen. Doorgaans komen vooral de meer...
De prijs van friet zal verder stijgen nu de opbrengsten van aardappelen lager zijn dan vorig jaar en het 5-jarig gemiddelde. Dat blijkt uit gegevens...
Tako Hoefsloot en Miranda Brouwers zetten in hun restaurant De Jongens van Zand & Klei in Breda de aardappel in de hoofdrol. 'Wij willen de...
Friet in restaurants: het prijkt als populair bijgerecht op nagenoeg alle menukaarten. Maar welke friet, frituur en olie kies je? En waarom? Misset...
Verse friet bakken is bewerkelijk, maar toch maakt een groeiend aantal ondernemers de overstap. Je kunt je ermee onderscheiden en gasten waarderen de...
De King Kumpir vestigingen bevinden zich in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht en worden gefaseerd omgevormd naar het Potaé concept....
Chef Robert Kranenborg maakt op donderdag 8 oktober de grootste aardappelstamppot van Nederland. Om de nieuwe Nederlandse aardappeloogst te vieren,...
Met alleen een frietje bij de biefstuk maak je geen indruk op je gasten. Het hoeft ook niet meer, want er zijn talloze nieuwe aardappelspecialiteiten...
In alle stijlen en snijmaten zijn Sweet Potatoes verkrijgbaar. Het product blijkt een steeds groter publiek te trekken dat altijd maar opzoek is naar...