Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Aardappelproducten

  • Marinka Roza, Product Marketeer Chef’s Harvest bij Farm Frites: 'Consumenten verlangen naar eerlijke, lokale gerechten en concepten.'Gesponsord
    Gesponsord
    Friet27 nov. 24

    Gesponsord Chef's Harvest proberen? 'Verse friet, vol van smaak'

    De rustieke Chef's Harvest friet van Farm Frites onderscheidt zich in smaak en kwaliteit. Verwen je gasten, verbeter je marge en ontzorg je brigade met de ambachtelijke friet van Agria aardappelen van Hollandse bodem.

  • Formule21 dec. 23

    Franchiseformule Potaé klaar voor groei naar 12 vestigingen in 2024

    King Kumpir is sinds 2004 actief in Nederland. In het concept speelt de aardappel - de kumpir - de hoofdrol. Na acht vestigingen en een rebranding, is de franchiseformule onder de naam Potaé klaar voor groei. 'Onze onderscheidende elementen zijn de aardappel en de manier waarop we die prakken.

  • Friet31 aug. 23

    Aardappelen voor verse friet: dit zijn de populairste piepers

    Wat doe je als eerste als je wil beginnen of overstappen op ambachtelijke friet? Juist, de beste aardappelen kiezen. Doorgaans komen vooral de meer kruimige types in beeld. De populairste piepers op een rij.

  • Prijsstijging28 okt. 22

    Prijs van friet zal verder stijgen

    De prijs van friet zal verder stijgen nu de opbrengsten van aardappelen lager zijn dan vorig jaar en het 5-jarig gemiddelde. Dat blijkt uit gegevens van het instituut Joint Research Centre (JRC) van de EU.

  • Restaurant31 aug. 22

    De Jongens van Zand & Klei: 'Wij maken de aardappel sexy'

    Tako Hoefsloot en Miranda Brouwers zetten in hun restaurant De Jongens van Zand & Klei in Breda de aardappel in de hoofdrol. 'Wij willen de 'ordinaire' Hollandse knol uit de negatieve hoek halen'. Dat doen ze op allerlei manieren. 'De aardappel is heel functioneel. Je kunt er alle kanten mee op.'

  • Friet19 aug. 22

    Friet in restaurants: wel of niet voorbakken, hoe frituren en kruiden?

    Friet in restaurants: het prijkt als populair bijgerecht op nagenoeg alle menukaarten. Maar welke friet, frituur en olie kies je? En waarom? Misset Horeca legt deze vragen voor aan een aantal horecaondernemers.

Meer artikelen

  1. Dit is cruciaal bij verse friet
  2. King Kumpir groeit en bouwt alles om naar Potaé-concept
  3. Recept: de favoriete vegetarische stamppot van chef Robert Kranenborg
  4. Verras en verwen gasten met gevarieerde aardappelproducten
  5. Sweet Potatoes, niet weg te denken uit foodbranche
  6. Friethoes lanceert eigen Schillenbier
  7. Belgen zetten feiten over aardappels en frietjes op een rij
  8. Jacketz Amsterdam is een ode aan de aardappel
  9. De aardappeloogst valt tegen. Wat is het gevolg?
  10. Aviko lanceert online platform voor chef-koks
  11. Haarlemse frietzaak geeft snijdsels tweede leven
  12. 'Stijgende pieperprijs gunstig voor cafetaria'
  13. Patatarista's bakken bij Potato Time
  14. LTO: 'Aardappels duurder'
  15. Nederlandse productielijn voor Chinese frites
  1. Week van de Friet 'zeer geslaagde primeur
  2. Nederland grootste frietverkoper in Europa
  3. Lamb Weston/Meijer investeert 20 miljoen euro in fabriek
  4. Blog: Liever geen 'zangzaad' op mijn bord
  5. Maaltijden ziekenhuizen zijn smakelijk
  6. Biologische producten op het menu in Brabantse bedrijfsrestaurants
  7. McCain neemt Cêla Víta over
  8. Cosun wil Wyko en Degens verkopen
  9. 'Vondst glycidamide in friet geen bedreiging
  10. Frites voorlopig niet duurder
  11. Topkoks openen 'aardappelseizoen' Bram Ladage
  12. Nieuwe algemeen directeur Johma
  13. Abrikozenchutney bereiden
  14. Senaat VS houdt frietlimiet op scholen tegen
  15. Aviko bouwt fabriek in China
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen