Alles over Aardappelproducten

Aardappelen voor verse friet: dit zijn de populairste piepers
Wat doe je als eerste als je wil beginnen of overstappen op ambachtelijke friet? Juist, de beste aardappelen kiezen. Doorgaans komen vooral de meer...

Prijs van friet zal verder stijgen
De prijs van friet zal verder stijgen nu de opbrengsten van aardappelen lager zijn dan vorig jaar en het 5-jarig gemiddelde. Dat blijkt uit gegevens...

De Jongens van Zand & Klei: 'Wij maken de aardappel sexy'
Tako Hoefsloot en Miranda Brouwers zetten in hun restaurant De Jongens van Zand & Klei in Breda de aardappel in de hoofdrol. 'Wij willen de...

Friet in restaurants: wel of niet voorbakken, hoe frituren en kruiden?
Friet in restaurants: het prijkt als populair bijgerecht op nagenoeg alle menukaarten. Maar welke friet, frituur en olie kies je? En waarom? Misset...

Dit is cruciaal bij verse friet
Verse friet bakken is bewerkelijk, maar toch maakt een groeiend aantal ondernemers de overstap. Je kunt je ermee onderscheiden en gasten waarderen de...

King Kumpir groeit en bouwt alles om naar Potaé-concept
De King Kumpir-vestigingen bevinden zich in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht en worden gefaseerd omgevormd naar het Potaé-concept....

Recept: de favoriete vegetarische stamppot van chef Robert Kranenborg
Chef Robert Kranenborg maakt op donderdag 8 oktober de grootste aardappelstamppot van Nederland. Om de nieuwe Nederlandse aardappeloogst te vieren,...

Verras en verwen gasten met gevarieerde aardappelproducten
Met alleen een frietje bij de biefstuk maak je geen indruk op je gasten. Het hoeft ook niet meer, want er zijn talloze nieuwe en andere...

Sweet Potatoes, niet weg te denken uit foodbranche
In alle stijlen en snijmaten zijn Sweet Potatoes verkrijgbaar. Het product blijkt een steeds groter publiek te trekken dat altijd maar opzoek is naar...

Friethoes lanceert eigen Schillenbier
Bier en friet vormen voor velen een heerlijke combinatie. De eigenaren van Friethoes hebben bier ontwikkeld dat van hetzelfde ingrediënt is gemaakt...